Αυτό είναι το σπιτάκι που έχει τρελάνει το Instagram (pics)

Κι όμως, αυτό το σπιτάκι έχει κάνει πολλούς (μικρούς και μεγάλους) να το θέλουν.

Αυτό είναι το σπιτάκι που έχει τρελάνει το Instagram (pics)

Αυτό το υπέροχο ξύλινο παιδικό σπιτάκι, στοιχίζει 199 δολάρια και έχει γίνει το αγαπημένο πολλών γονιών, μιας και ο καθένας μπορεί να το διακοσμήσει και να το βάψει ανάλογα με τα γούστα του.

Οι φωτογραφίες από το σπιτάκι αυτό έχουν γεμίσει το Instagram και σας προειδοποιούμε. Θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε και σίγουρα θα θέλετε και εσείς ένα για το μπαλκόνι ή την αυλή σας!

Το σπιτάκι του Hudson και της Harlow

Η διακοσμήτρια Alicia του site Hudson and Harlow, μοιράστηκε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το σπιτάκι που έφτιαξε για τα δυο της παιδιά, περίπου ένα μήνα πριν και φαίνεται ότι και άλλοι γονείς το «ζήλεψαν» και εμπνεύστηκαν από την προσωπική τους πινελιά.


https://www.instagram.com/p/BatPzvTDe9Q/

Αμέσως, τους μιμήθηκαν και άλλοι γονείς, μεταξύ των οποίων και η Roxy Jacenko και ο σύντροφός. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Bcvmrexn74t/


https://www.instagram.com/p/Bcl4pJ3nYM-/

Για καλή μας τύχη, οι γονείς που επιλέγουν αυτό το σπιτάκι για τα παιδιά τους, δημοσιεύουν τις φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας σε όλους εμάς τις διαφορετικές ιδέες, τα χρώματα και όλα όσα μπορεί να κάνει ένας γονιός για να είναι το σπιτάκι του παιδιού του μοναδικό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και μιμηθείτε τους. Αν πάλι δεν διαθέτετε 199 δολάρια για να φτιάξετε αυτό το σπιτάκι μην απελπίζεστε. Ζητήστε από τον σύζυγό σας (δεν μπορεί θα πιάνουν τα χέρια του) να βρει παλέτες και να φτιάξει ένα ξύλινο σπιτάκι για το βλασταράκι σας.

ksilino spitaki agora timi

Διαβάστε επίσης:
Σπιτάκια σαν αληθινά από.. χαρτόνι!

Πώς μια μαμά μετέτρεψε τα παλιά κουτιά σε ονειρική κουζίνα για την κόρη της! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved