Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη πρωτοβουλία της Hansaplast «Απόλυτο Χαμόγελο»

Η Hansaplast γιορτάζει την δημιουργία του μεγαλύτερου χαμόγελου και συνεισφέρει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από μια «πολύχρωμη» πράξη αγάπης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη πρωτοβουλία της Hansaplast «Απόλυτο Χαμόγελο»

Η καμπάνια «Απόλυτο Χαμόγελο» από την Hansaplast με την υπογραφή της 4Wise Monkeys, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενισχύοντας μέσα από την ενέργεια αυτή τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, χιλιάδες παιδικές ζωγραφιές συγκεντρώθηκαν σε μια πράξη αγάπης δημιουργώντας το μεγαλύτερο παιδικό χαμόγελο με σκοπό να προσφέρουν σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε επιτυχώς στα τέλη Νοεμβρίου, προέτρεψε το κοινό να ανεβάσει παιδικές ζωγραφιές στο «αφιερωμένο» στα χαμόγελα site www.apolytoxamogelo.gr . Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 2.000 παιδικές ζωγραφιές! Για κάθε μία ζωγραφιά η Hansaplast προσέφερε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από 1 € συγκεντρώνοντας έτσι, παραπάνω από 2.000€ τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες των παιδιών του οργανισμού.

APOLYTO XAMOGELO DELTIO TYPOU 01 700x656

Η Hansaplast πιστή από το 1922 στο βασικό της μήνυμα «Κάνει τα δάκρυα χαμόγελα» προάγει την χαρά του παιχνιδιού υπενθυμίζοντας οι μικροτραυματισμοί που συμβαίνουν συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα πρέπει να μας σταματάνε ποτέ! Στο πλαίσιο της ενέργειας, το παιχνίδι αποτυπώθηκε με χρώματα και μέσα από την «πολύχρωμη» φαντασία των παιδιών και το μοναδικό τρόπο που βιώνουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες η Hansaplast χάρισε χαμόγελα σε παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη συνέχεια, τα μικρά έργα τέχνης ενώθηκαν από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Χάρη Τσέβη σε ένα μαγικό χαμόγελο – κολλάζ το οποίο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Hansaplast κατά την διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε και το ύψος της προσφοράς στον οργανισμό παρουσία του Πρόεδρου κ. Κώστα Γιαννόπουλου ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε την Hansaplast για την όμορφη πρωτοβουλία καθώς και για την προσφορά της στα παιδιά που μεγαλώνουμε και στα παιδιά που στηρίζουμε. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ένα παιδί που λίγο πριν φύγει από τη ζωή, αποτύπωσε το όραμά του στο προσωπικό του ημερολόγιο. Επιθυμία του να ιδρυθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω παιδιά να προσφέρουν και να βοηθάνε άλλα παιδιά και αυτό καταφέρατε κι όλοι εσείς με τις παιδικές ζωγραφιές που συγκεντρώσατε! Εδώ και 22 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.300.000 παιδιά και τις οικογένειές τους χάρη στη στήριξη του κόσμου και των εταιριών. Σας ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεστε δίπλα μας».

Η Διονυσία Δουλαβέρη, Pharma Business Unit Manager από την ομάδα της Hansaplast δήλωσε σχετικά:
«Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία «Απόλυτο Χαμόγελο» έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στην Hansaplast. Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα δάκρυα χαμόγελα, καταφύγαμε στην «βοήθεια» των μικρών μας φίλων. Μέσω της δικής τους φαντασίας και της δικής τους ευαισθησίας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για να το προσφέρουμε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάντα με αγάπη και σεβασμό. Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια ήταν και ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Χάρης Τσέβης, που συνδύασε κι ένωσε τις πολύχρωμες δραστηριότητες των παιδιών σε ένα μοναδικό κολλάζ που αποτυπώνει το Απόλυτο Χαμόγελο του παιδιού…ένα Χαμόγελο που δημιουργήθηκε από πολλά μικρά χαμόγελα για να βοηθήσει παιδιά που το στερούνται. Το έργο που επιτελεί ο οργανισμός είναι έργο ουσιαστικής βοήθειας κι εμείς ως Hansaplast θα είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.»

girl lab2 tsevis large

Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν την σημασία του να μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι χαρά, συναισθήματα, εμπειρίες. Στην συμβολική πρωτοβουλία της Hansaplast τα παιδιά μοιράζονται τις δικές τους καθημερινές, χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές ενώ ταυτόχρονα δίνουν χαρά κι ελπίδα στα παιδιά που υποστηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε το βίντεο της δημιουργίας του κολλάζ στο κανάλι της Hansaplast στο YouTube και το πορτρέτο του Απολύτου Χαμόγελου



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved