Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας

Η νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας είναι γεγονός!

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Η νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς τον Απρίλιο του 2018, δημοσίευσαν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη οικογενειακή κάρτα. Και όπως και τις άλλες χρονιές, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Τα δύο βασιλικά παιδιά στέκονται μπροστά από τους γονείς τους στο παλάτι του Kensington. Και οι τέσσερις φορούν γαλάζια ρούχα, με την Kate να λάμπει μέσα στο ταγέρ της Catherine Walker.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Chris Jackson, βασιλικός φωτογράφος που συνεργάζεται με το stock Getty Images, που επίσης απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή τα 4α γενέθλια του πρίγκιπα George, φέτος το καλοκαίρι. Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, τραβήχτηκε την ίδια μέρα των γενεθλίων του, μιας και ο πρίγκιπας George φορά τα ίδια ρούχα.


https://www.instagram.com/p/Bc13HUQFXne/

«Είμαι γοητευμένος που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το οικογενειακό πορτραίτο τους, ως χριστουγεννιάτικη οικογενειακή κάρτα αυτή τη χρονιά!», έγραψε ο Jackson κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. «Καλά Χριστούγεννα».

Δείτε παρακάτω τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved