Δον Κουραμπιές Vs Φον Μελομακάρονος: Ποιο είναι το καλύτερο γλυκό;

Η αναμέτρηση των Χριστουγέννων έρχεται στο Athens Heart Mall με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες και εκπλήξεις

Δον Κουραμπιές Vs Φον Μελομακάρονος: Ποιο είναι το καλύτερο γλυκό;

Λίγες μέρες έμειναν πλέον για τα Χριστούγεννα και τα παιδάκια μας δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. Μετρούν αντίστροφα για τις μέρες των διακοπών, περιμένοντας με ανυπομονησία τον Αη-Βασίλη, τα δώρα αλλά και τις στιγμές που θα περάσετε μαζί. Ποια είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείς να τους κάνεις; Ανακαλύψαμε συναρπαστικές δραστηριότητες για να τα απασχολήσεις δημιουργικά, να τα βάλεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να τους χαρίσεις αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς!

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου πάρε τα αγγελούδια σου και τους φίλους τους και κατευθύνσου στο Athens Heart Mall, για να τους κάνεις το πιο όμορφο δώρο και να τους παρασύρεις σε μία συναρπαστική εμπειρία! Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πέντε πανέμορφες χριστουγεννιάτικες γωνιές και να συμμετέχουν ενεργά σε πολλές διασκεδαστικές δράσεις, εργαστήρια και αγωνίσματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

athens heart mall 5

Η μεγάλη αναμέτρηση των Χριστουγέννων είναι γεμάτη παιχνίδια και δοκιμασίες

Η χαρούμενη παιδική δράση ξεχωρίζει γιατί έχει το πιο γλυκό θέμα. Με αφορμή την αγάπη των παιδιών για κάθε είδους γλύκισμα, μία μεγάλη διαμάχη ξεκινάει ανάμεσα στον… Δον Κουραμπιέ και τον Φον Μελομακάρονο! Ποιος είναι ο καλύτερος;

Ο Δον Κουραμπιές και ο Φον Μελοκάρονος, είναι συνεχώς σε ρήξη, για το ποιο γλυκό είναι το αγαπημένο του Αη-Βασίλη και ως αποτέλεσμα το επίσημο «Γλυκό των Χριστουγέννων». Η δοκιμή του γλυκού όμως, δεν είναι λύση αντικειμενική, η θρεπτική αξία του γλυκού είναι πιο σημαντική!

athens heart mall 2

Προκειμένου, λοιπόν, να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής, οι μικροί συμμετέχοντες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες ταχύτητας, δύναμης και επιδεξιότητας, που θυμίζουν «survivor» για λιλιπούτιους μαχητές! Μέσα από αυτές τις δοκιμασίες σκοπός είναι να καταλάβουμε ποιο γλυκό από τα δύο έχει περισσότερες θρεπτικές αξίες. Ποιοι είναι πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί και πιο επιδέξιοι; Αυτοί που τρώνε μελομακάρονα ή αυτοί που τρώνε κουραμπιέδες;

Παραστάσεις, παιχνίδια μνήμης και ταχύτητες και πολλές εκπλήξεις

Το παιχνίδι όμως δεν τελειώνει εδώ! Το πρόγραμμα είναι γεμάτο δράσεις που θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς μπόμπιρες. Αφού αναμετρηθούν, όλοι μαζί μπορούν να φτιάξουν περίτεχνα στολίδια δέντρου, να παρακολουθήσουν διασκεδαστικές κωμικές παραστάσεις και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια μνήμης και ταχύτητας, που θα «ακονίσουν» το μυαλουδάκι τους.

athens heart mall 4

Το καλύτερο; Η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται στο τέλος όταν, ο Αη-Βασίλης κάνει την εμφάνισή του και αποφασίζει ποιο από τα δύο γλυκά είναι το αγαπημένο του! Αφού, λοιπόν, δοκιμάσει και από τα δύο απαντάει: «ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ! Και τα δύο είναι υπέροχα! Μαζί με το γάλα μου θέλω να μου βάζετε… έναν κουραμπιέ και ένα μελομακάρονο». Όλοι είναι ευχαριστημένοι και συμμετέχουν σε κληρώσεις με πολλά δώρα από τα καταστήματα του εμπορικού!

Έτσι, όλα τα παιδάκια νιώθουν τη χαρά της νίκης και μοιράζονται «δυνατά» συναισθήματα. Μην το σκέφτεσαι! Πάρε τα μικρά σου και απολαύστε μαζί μία εμπειρία με πολύ παιχνίδι, γέλιο και μοναδικά δώρα.

athens heart mall 3

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το Athens Heart Mall γίνεται ο απόλυτος προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00-21:00, καθώς και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. Η είσοδος είναι δωρεάν! Μην τις χάσετε!

Athens Heart Mall, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved