Από μέρα σε μέρα γεννάει

Η εγκυμονούσα ηθοποιός μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει γεννήσει.

Από μέρα σε μέρα γεννάει

Τουλάχιστον, έτσι της είχε πει ο γυναικολόγος που την παρακολουθεί. Ως πιθανή ημερομηνία τοκετού της είχε δώσει μερικές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να φορά μπλε σκούρο ελαστικό φόρεμα και απολαμβάνει τις τελευταίες της βόλτες, πριν κρατήσει στην αγκαλιά της, το νέο μέλλον της οικογένειάς της.

Η 36χρονη παρέα με τις δύο κόρες της, 9 και 6 ετών αντίστοιχα, τον σύζυγό της, τη μητέρα της και μερικούς φίλους, έκανα βόλτα και επισκέφθηκαν τη δραματική σχολή Youth Academy of Dramatic Arts.

jessica 2

Η ίδια και ο σύζυγός της είναι μαζί από το 2004 και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που 6 χρόνια μετά τη γέννηση της τελευταίας τους κόρης, θα έχουν ξανά ένα μωρό στο σπίτι τους.

jessica 3

Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες της Jessica Alba μετά την αποκάλυψή της, ότι βλέπει ψυχολόγο. «Βλέπω ψυχολόγο για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που περνώ και μου κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά μου!» είπε στην εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη και συνέχισε, «Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος, έχει τη σωστή εκπαίδευση για να αντιληφθεί τι περνώ σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι πραγματικά θέλουν να μοιράζονται με τον κόσμο όλα όσα περνούν. Υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων. Αυτό άλλωστε κάνει και τον κόσμο τόσο ενδιαφέρον. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε ρομπότ. Έτσι εγώ, προσωπικά, δεν θέλω να μοιράζομαι όλα τα άσχημα πράγματα που μου συμβαίνουν με τον κόσμο. Οι άνθρωποι ήδη ξέρουν αρκετά πράγματα για εμένα!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Κομψότητα και άνεση στην εγκυμοσύνη; Αντιγράψτε το στιλ της Jessica Alba

Jessica Alba: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved