Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Τα πράγματα είναι σοβαρά και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Τα πράγματα ανάμεσα στην Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez, είναι περισσότερο σοβαρά απ’ ο, τι περιμέναμε και σας έχουμε ισχυρές αποδείξεις.

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Τα πράγματα είναι σοβαρά και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και η Jennifer Lopez τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η διάσημη τραγουδίστρια έβαλε το δωδεκάποντό της (ή είναι ντίβα ή δεν είναι) και στόλισε το υπέρλαμπρο (όπως άλλωστε του αξίζει) δέντρο της.

jennifer lopez alex rodriguez xristoygenniatikos stolismos



Ωστόσο, η είδηση στον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην οικία της Jennifer Lopez, βρίσκεται αλλού. Και συγκεκριμένα, ότι σε αυτόν, εκτός από τα δύο της παιδιά, Emma και Max, συμμετείχε και ο σύντροφος της, Alex Rodriguez. Γνωρίζουμε ότι η σχέση τους είναι σοβαρή και ο διάσημος αθλητής έχει άψογες σχέσεις με τα παιδιά της. Αλλά, τώρα γίναμε μάρτυρες τρυφερών οικογενειακών στιγμών, ανάμεσα στον Alex Rodriguez και τα δίδυμα της αγαπημένης του.

Μάλιστα, ένα από τα stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε τον καλό της, να σηκώνει ψηλά με τα χέρια του την Emma, προκειμένου να βάλει ένα στολίδι. Και πραγματικά μας συγκίνησε η εικόνα. Όπως και τους followers της. Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2017 και η σχέση τους, δείχνει να πατάει σε γερές βάσεις, με το μέλλον να απλώνεται μπροστά τους ευοίωνο.

alex rodriguez emma lopez

Εξάλλου, ο πρώην διάσημος αθλητής έχει άψογες σχέσεις με τα παιδιά της και εκείνα τον συμπαθούν πολύ. Και οι τέσσερις τους νιώθουν οικογένεια, κάτι που τα videos που ανέβασε στο Instagram η Jennifer Lopez, από το στολισμό του σπιτιού, το αποδεικνύουν περίτρανα. Μάλιστα, και η ίδια έχει εξίσου άριστες σχέσεις με τα παιδιά του αγαπημένου της, όπως και τα παιδιά της. Και με λίγα λόγια όλοι τους, αποτελούν μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, που δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να τη δούμε γίνεται οικογένεια και στα… χαρτιά!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα δίδυμα

Διαβάστε επίσης

Jennifer Lopez: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα δίδυμα και τα παιδιά του συντρόφου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved