Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να είναι … «κίτρινα»

Εντάξει, καλύτερο δεν είχα! Η κόρη μου λατρεύει τα Minions και τον Γκρου.

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να είναι … «κίτρινα»

Έχουμε δει και τις τέσσερις ταινίες. Τις τρεις του Απαισιότατου και τη μία των Minions. Τις ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ κι εγώ και το παιδί μου. Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά μας (ειδικά της Νικόλ) όταν ανακαλύψαμε ότι φέτος το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους μας ήρωες.

XIG 7872

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό και εγώ και η μικρή μου ανυπομονούμε να κλείσουν τα σχολεία για να περάσουμε αρκετό χρόνο μαζί. Ξέρετε αυτές τις μέρες αξία δεν έχουν τα δώρα που θα κάνουμε στο παιδί μας... όλα εκείνα τα υλικά αγαθά που τους δίνουμε για να αναπληρώσουμε το κενό της συντροφιάς μας, αλλά οι βόλτες μαζί, η παρέα μας, η αγκαλιά μας, η συντροφιά μας, η προσοχή μας.

Έτσι λοιπόν, ψάχνω παραστάσεις και θεματικά πάρκα για να επισκεφθούμε μαζί. Το αγαπημένο μας, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι το Kidom του Allou! Fun Park. Έχει πολλά παιχνίδια που γνωρίζουμε (καθώς το επισκεπτόμαστε συχνά) και διασκεδάζουμε παρέα. Λατρεύει να ανεβαίνουμε μαζί στο Carousel (το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας) και στα βαρκάκια. Στην ίδια αρέσουν και άλλες δραστηριότητες που εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω, αλλά τα απολαμβάνει με τη συντροφιά των φίλων της, κάθε φορά που κανονίζουμε μαμαδοσυνάντηση εκεί.

Πέρυσι είχαμε πάει ξανά τέτοια εποχή, θυμάστε; Σας είχα γράψει ξανά για αυτή μας τη βόλτα. Τότε είχαμε την τύχη να δούμε από κοντά τη Μάσα και τον αρκούδο. Φέτος όμως, θα γνωρίσουμε τα κίτρινα μικρά πλασματάκια και τον Γκρου. Ακόμη δεν της έχω αποκαλύψει την έκπληξή μου. Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο βλέπει τις ταινίες του Απαισιότατου στο DVD. Τις λατρεύει. Και τις τρεις. Την τελευταία μάλιστα την είχαμε δει στο θερινό σινεμά του Φλοίσβου το καλοκαίρι που μας πέρασε και δυστυχώς δεν την έχουμε στη συλλογή μας, οπότε θα δηλώσουμε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσουμε και εμείς το DVD της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3». Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί με όλα αυτά!

Ανυπομονώ να την πάρω από το χέρι και να πάμε στο Kidom του Allou! Fun Park. Τα Minions όπως διάβασα θα βρίσκονται εκεί, παρέα με τον Γκρου και τον Άγιο Βασίλη από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου!

650x840 News Image 2

Από τώρα ξέρω, ότι θα θέλει να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους για αυτό θα φροντίσω να «αδειάσω» τη μνήμη του κινητού μου, ώστε να έχω χώρο να φυλάξω τις φετινές μας αναμνήσεις για πάντα.

Εμείς θα επισκεφθούμε σίγουρα πάνω από μία φορά το αγαπημένο μας Allou! Fun Park και το ίδιο προτείνουμε να κάνετε και εσείς. Όσοι αποφασίσετε να μείνετε στην Αθήνα για τις γιορτές, αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν με τον απαισιότατο Γκρου και τα Minions, τα μικρά, κίτρινα σκανδαλιάρικα πλασματάκια, που έχουν κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων, και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε και εσείς το DVD της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3».

XIG 4770

Τέλος μην ξεχνάτε ότι η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν και για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass και του Allou!XXL Pass, ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια.

Φέτος τα Χριστούγεννα ΕΓΩ και η Νικόλ θα είμαστε στο KIDOM! ΕΣΕΙΣ, θα λείπετε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved