Όταν η διάσημη μαμά λείπει, δείτε τι κάνουν μπαμπάς και κόρη (vid & pics)

Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λένε, «Όταν λείπει η γάτα... χορεύουν τα ποντίκια!».

 

Όταν η διάσημη μαμά λείπει, δείτε τι κάνουν μπαμπάς και κόρη (vid & pics)

Πριν μερικές ώρες, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο που δείχνει τι κάνουν η κόρη της και ο άνδρας της, όταν εκείνη λείπει από το σπίτι.

Το βίντεο αρχικά το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σύζυγός της ηθοποιού αλλά εκείνη δεν κατάφερε να αντισταθεί και έτσι το έβαλε και στα δικά της social media για να δείξει στους φίλους της, πόσο τρελή οικογένεια έχει.



Το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο έγραφε, «Όταν εγώ λείπω» και συνοδευόταν από το hastag, «ο σύζυγός μου φοράει τη ρόμπα μου».

Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη μαμά Η πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly Hills και ο σύζυγός της εκτός από την 6χρονη κόρη τους, τη Harper έχουν ακόμη έναν γιο, τον 2 ετών Holt. Το 2015 όταν η ίδια είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε μιλήσει για το πώς ένιωθε η κόρη της που θα γινόταν μεγάλη αδερφή: «Δεν μπορεί να περιμένει στο να γίνει μια μικρή μαμά για να φροντίζει το αδερφάκι της».



Η Tiffani Thiessen και ο Brady Smith μετρούν πάνω από 15 χρόνια έγγαμου βίου. Καθημερινά τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δημοσιεύουν φωτογραφίες από τη ζωή με τα δυο παιδιά τους, δείχνοντας έτσι πόσο «τρελή» οικογένεια είναι και πόσο ωραία περνούν οι τέσσερίς τους.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την καθημερινότητά με τα δυο παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved