Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 100 υπέροχες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης cupcake

Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε γιορτινά τα κεκάκια σας!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 100 υπέροχες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης cupcake

Και ποιο παιδί δεν λατρεύει τα κεκάκια ή τα γνωστά cupcakes... Σίγουρα όλα και μαζί τους και εμείς οι μεγάλοι... οι ενήλικες, που κοντά στα παιδιά μας γινόμαστε πάλι παιδιά έστω και για λίγο.

Τα Χριστούγεννα όλοι στολίζουμε το σπίτι μας, το δέντρο μας, την πόρτα μας, ψήνουμε μπισκότα και κουλουράκια για να διακοσμήσουμε τις πιατέλες μας και γενικότερα φτιάχνουμε αρκετά γλυκά για να κάνουμε ακόμη καλύτερες τις γιορτινές μέρες μας. Εκτός λοιπόν από τα μπισκότα, τα κουλουράκια, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, φτιάξτε υπέροχα κεκάκια που θα διακοσμήσετε γιορτινά και που όχι μόνο θα διακοσμήσουν την τραπεζαρία σας αλλά θα εντυπωσιάσουν και όσους τα δουν.

Για αυτό λοιπόν, δείτε παρακάτω τη συνταγή που σας δείνουμε για εύκολα κεκάκια, ψήστε τα και έπειτα σηκώστε τα μανίκια σας, διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο, από τα 100 που σας προτείνουμε παρακάτω και δημιουργήστε!

Καλή επιτυχία!

Συνταγή και εκτέλεση για κεκάκια:
1 Φαρίνα
1 ½ φλιτζ. τσαγιού μαργαρίνη
2 ½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
4-5 Αυγά
1 ¼ φλιτζ τσαγιού γάλα
1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε το βούτυρο, ρίχνετε τμηματικά τη Ζάχαρη και ένα -ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3’ λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα και τη βανίλια ανακατεύοντας ελαφρά. Βάλτε σε χαρτάκια για cupcakes 1 1/2 κουταλιά από το μείγμα σας και ψήστε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά.(κάντε το κόλπο με την οδοντογλυφίδα για να δείτε αν είναι έτοιμα, καθώς φούρνο με φούρνο διαφέρει) Αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν στα φορμάκια και αρχίστε να τα διακοσμείτε με μία από τις παρακάτω προτάσεις μας!

Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved