Golden Hall: Έρχονται Χριστούγεννα και μαζί τους ένα από τα ωραιότερα παραμύθια όλων των εποχών!

Φέτος στο GOLDEN HALL, πρωταγωνιστεί ο Καρυοθραύστης και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, από τις 24 Νοεμβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου, να γίνουν πρωταγωνιστές στο πιο αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Golden Hall: Έρχονται Χριστούγεννα και μαζί τους ένα από τα ωραιότερα παραμύθια όλων των εποχών!

Το προαύλιο του εμπορικού κέντρου μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο θεματικό πάρκο βασισμένο στο παραμύθι του Καρυοθραύστη, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από πλήθος εκδηλώσεων και δρώμενων! Ο αγαπημένος μας ήρωας, παρέα με το Βασιλιά των ποντικών, την Κλάρα, τη Βασίλισσα του Χιονιού και τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους…

Η ιστορία ξεκινά στο κατώφλι του τεράστιου βιβλίου: Μπείτε στον κόσμο του Παραμυθιού και κατευθυνθείτε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου η Κλάρα αφηγείται την ιστορία του Καρυοθραύστη, ενώ προσκαλεί τα παιδιά να γράψουν και να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη. Το καμπανάκι χτυπά: ώρα να επιβιβαστείτε στο Nutcracker Express, το τρένο που θα σας ταξιδέψει στην ονειροχώρα του Καρυοθραύστη…

golden 6

Με όχημα το Nutcracker Express ακολουθείστε τη ροή της ιστορίας, όπου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μεγαλώνει… Και μαζί του μεγαλώνουν και τα δώρα, κατευθύνονται στον κατακόκκινο λαβύρινθο από όπου ξεπετάγεται ο Καρυοθραύστης κι ο Βασιλιάς των Ποντικών… Περνώντας τη μεγάλη αψίδα, συναντάτε τη Χώρα των Ζαχαρωτών με τα καραμελόσπιτα που σας επιφυλάσσουν γλυκές εκπλήξεις και τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών. Η Βασίλισσα του Χιονιού σας χαιρετά από το Παλάτι της και σας προσκαλεί να την επισκεφθείτε μετά την αποβίβαση.

Το τρένο φτάνει στην αποβάθρα, αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ: λιχουδιές, μαλλί της γριάς και μπαλονοκατασκευές σας περιμένουν στη Χώρα των Ζαχαρωτών, ενώ οι μικρές κυρίες φωτογραφίζονται στον Παγωμένο Θρόνο της Βασίλισσας του Χιονιού…

Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται σε όλους τους ορόφους του Golden Hall. Επισκεφθείτε το Θρόνο του Αϊ-Βασίλη στην κεντρική πλατεία όπου ο αγαπημένος μας Άγιος υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για την πιο αξέχαστη φωτογράφηση του Χρόνου! Η Xmas Parade by Ethniki Asfalistiki, η φαντασμαγορική παρέλαση 8 μουσικών με πνευστά και κρουστά, ξεσηκώνει τους επισκέπτες με γιορτινές μουσικές, διασχίζοντας το προαύλιο και όλους τους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

golden 7

Στον 1ο όροφο, επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη θεατρική σκηνή «Vodafone Family Stories», όπου η θεατρική ομάδα Τόπι ανεβάζει για όλη την περίοδο των γιορτών μία διασκευή του παραμυθιού Καρυοθραύστης, ενώ το stage LEGO® PLAY Εxperience Τhe Fun θα πλημμυρίζει παιχνίδι με τουβλάκια μοναδικών σχεδίων και χρωμάτων που λατρεύουν όλες οι ηλικίες! Μάλιστα η εμπειρία LEGO® επεκτείνεται και στο ισόγειο, καθώς στην αγαπημένη πλατεία των παιδιών, από τις 14/12 τους υποδέχεται ένας πολυδιάστατος κόσμος παιχνιδιού σε συνεργασία με την iStorm, τον ειδικό της Apple.

Θεατρικά εργαστήρια με θέμα τον Καρυοθραύστη και όχι μόνο, από την ομάδα Τόπι αλλά και τη θεατροπαιδαγωγό Έλλη Κατωδρύτου, εργαστήρια εικονογράφησης παραμυθιών από τον Γιώργο Σγουρό και μοναδικά επιτραπέζια στρατηγικής από την Κάισσα, σας περιμένουν στον 2ο όροφο, στο Golden Hall Playroom, δίπλα από τον χώρο των εστιατορίων!

Από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου το παραμύθι ζωντανεύει, μόνο στο GOLDEN HALL!

https://goldenhall.gr/gr/news-events/964-fetos-ta-xristoygenna-ziste-to-paramythi-mono-sto-golden-hall

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved