Έκπληξη! Πασίγνωστος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, μπαμπάς για πρώτη φορά στα 54

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Λίγους μήνες μετά τα νέα του αρραβώνα, ανακοινώνει ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Έκπληξη! Πασίγνωστος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, μπαμπάς για πρώτη φορά στα 54

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, που επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία τη χώρα μας και τόπο καταγωγής του, θα γίνει μπαμπάς και είναι ό,τι καλύτερο ακούσαμε τις τελευταίες ώρες.

Πριν μερικές ώρες το νέο έγινε γνωστό και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο People.com, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γνωριμία του με το μοντέλο και επίσης ηθοποιό, σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 22 Οκτωβρίου στην Disneyland, το αγαπημένο μέρος και των δυο. Ο ηθοποιός δημιούργησε ένα μικρό φιλμ με τις καλύτερες ρομαντικές στιγμές από ταινίες της Disney και της Pixar και όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η αρραβωνιαστικιά του, τελείωσε με ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία της Μικρής Γοργόνας, που έλεγε «απλά ζήτα το κορίτσι».



«Η εγκυμοσύνη προέκυψε. Και τότε σκέφτηκα, καλύτερα να φορέσω ένα δαχτυλίδι στο χέρι της γιατί αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω, ήθελα να τη παντρευτώ έτσι κι αλλιώς», είπε ο John Stamos στην αποκλειστική του συνέντευξή και συνέχισε, «Έτσι, πήρα την άδεια των γονιών της και προχώρησα στην πρόταση γάμου!».

«Το βλέμμα του John όταν του ανακοίνωσα ότι θα γίνουμε γονείς, ήταν ανεκτίμητο», πρόσθεσε η McHugh, «Ήταν εκείνο το βλέμμα του ανθρώπου που ήθελε τη δική του οικογένεια και ποτέ δεν πίστευε ότι θα του συμβεί. Τώρα όμως, συμβαίνει!».



Αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο John Stamos. Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του, «Οι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω παιδί και εγώ τους έλεγα, "Αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει"». Για καλή του τύχη όμως, το πλοίο αυτό δεν σάλπαρε, κάθε άλλο. Ο ίδιος θα γίνει μπαμπάς και ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε αυτό το πλοίο κάνοντας μάλιστα νέα ταξίδια.

«Θα είμαι ένας χαριτωμένος μπαμπάς. Έκανα πρόβα χρόνια για αυτό. Έχω παίξει με αρκετά μωρά στην τηλεόραση, τα έχω κάνει όλα και θα τα κάνω και στην πραγματική ζωή!».



Η μέλλουσα μαμά συμφώνησε με τον αρραβωνιαστικό της. Ο John Stamos είναι έτοιμος για την πατρότητα ενώ δεν απέκλεισε κανένας από τους δύο και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού τον επόμενο χρόνο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved