Η κούκλα κόρη των Ethan Hawke και Uma Thurman πρωταγωνίστρια στη σειρά «Μικρές Κυρίες»

Η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της.

Η κούκλα κόρη των Ethan Hawke και Uma Thurman πρωταγωνίστρια στη σειρά «Μικρές Κυρίες»

Ξεχάστε το μικρό και συνεσταλμένο κοριτσάκι που κατάφεραν για αρκετά χρόνια οι γονείς της να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Maya Hawke μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στην κλασική νουβέλα «Μικρές Κυρίες» στο BBC.

Η 19χρονη που για λίγα χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, με το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Η ίδια θα υποδυθεί τη Jo March, τη δεύτερη μεγαλύτερη αδερφή από τις αδερφές March, σε τρία επεισόδια της τηλεοπτικής τηλεταινίας.

MAYA HAWKE 2

Η νεαρή αν και δεν έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ άλλοτε σε κάποια τηλεοπτική σειρά ούτε έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, νιώθει πού σίγουρη για τον εαυτό της και δηλώνει ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να παίξει την ανεξάρτητη Jo.

«Ένιωσα αμέσως πολύ μεγάλο δεσμό με τον χαρακτήρα. Οπότε, όταν μου προσέφεραν το ρόλο, δεν ένιωσα καμία πίεση. Σκέφτηκα ότι είμαι προφανώς το κατάλληλο πρόσωπο για να παίξω αυτό το ρόλο, οπότε μπορώ να πάω και να είμαι ο εαυτός μου», είπε στην επίσημη προβολή της σειράς, που έγινε στο Λονδίνο, ενώ σε μια άλλη συνέντευξη της ανέφερε ότι το βιβλίο «Μικρές κυρίες», ήταν το πρώτο βιβλίο που κατάφερε να διαβάσει ολομόναχη, έπειτα από πολλά χρόνια μάχης με τη δυσλεξία.

MAYA HAWKE 4

«Κάτι από την αποφασιστικότητα της Jo και την αγάπη της για την ποίηση, ήταν η κινητήρια δύναμη που με ενέπνευσε να προσπαθώ πιο σκληρά και να τελειώσω το βιβλίο», είπε χαρακτηριστικά!

Η έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, και στο παρελθόν έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας ρούχων All Saints.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved