Η Kylie Jenner περιμένει κοριτσάκι κι έχουμε όλες τις αποδείξεις από την ίδια

Μπορεί η Kylie Jenner να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη ότι περιμένει παιδί, άρα και το φύλο του μωρού, όμως, είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι ότι θα αποκτήσει κοριτσάκι.

Η Kylie Jenner περιμένει κοριτσάκι κι έχουμε όλες τις αποδείξεις από την ίδια

Αυτό, πάλι, που η νεαρή ριάλιτι σταρ δε λέει να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, ενώ οι δικοί της άνθρωποι το έχουν κάνει, μας ξεπερνάει. Προφανώς θεωρεί ότι η μυστικοπάθεια αυτή, δημιουργεί περισσότερη ίντριγκα. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι η Kylie Jenner έχει μεγαλώσει μπροστά στις κάμερες και οι προβολείς μπήκαν στην καθημερινότητά της, από πολύ νωρίς.

kylie jenner b

Κι άμα δεν ξέρει η Βενιαμίν των Kardashians το παιγνίδι της δημοσιότητας, ποιος το ξέρει; Αν και, όπως δήλωσε, άνθρωπος πολύ κοντά της, στο περιοδικό People, η 20χρονη ριάλιτι σταρ, δεν πρόκειται να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, μέχρι να γεννήσει. Επίσης, μέχρι τη γέννα (την τοποθετούν γύρω στον Μάρτιο), δεν πρόκειται να κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

kylie jenner

Ωστόσο, για την περίπτωση της λες ότι ταιριάζει και το… «θέλει η έγκυος να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», αφού μπορεί να μη μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, και το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως, κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media, το «φωνάζει»… «Είμαι έγκυος και περιμένω κοριτσάκι». Αν είσαι λίγο παρατηρητική στις αναρτήσεις που κάνει, καταλαβαίνεις ότι είναι έγκυος σε κοριτσάκι. Τόσο ροζ, ούτε στον θαυμαστό κόσμο της Barbie δε συναντάς.

Από το ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο της, τον ροζ στολισμό, μέχρι τα ροζ νύχια της, τη ροζ τραπεζαρία, τα ροζ μαλλιά που είχε κάνει στο παρελθόν και τα αναπολεί. Εμείς μαζέψαμε όλα τα «σημάδια», που μας έχει δείξει η ίδια, για το φύλο του μωρού. Και που ακόμη και οι followers της στα social media, είναι πεπεισμένοι για την κόρη που έρχεται!

Διαβάστε επίσης

Kylie Jenner: Η έπαυλη της κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ορισμός της χλιδής (photos)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved