Δέκα διάσημοι που δεν έχουν καμία σχέση με τους γονείς τους

Είναι διάσημοι. Έχουν τα πάντα: φήμη, δόξα, χρήμα. Ωστόσο, από τη ζωή τους, λείπει κάτι σημαντικό, το πιο ουσιαστικό, οι επαφές με έναν από τους γονείς τους.

Δέκα διάσημοι που δεν έχουν καμία σχέση με τους γονείς τους

Και για τους περισσότερους, οι κακές σχέσεις είτε με τη μητέρα τους είτε με τον πατέρα τους, είναι μία ανοιχτή «πληγή» που αιμορραγεί. Μάλιστα, για τους περισσότερους δεν ήταν επιλογή τους. Η τοξική σχέση που είχαν με τους γονείς τους, τους ανάγκασε να διακόψουν κάθε σχέση και επαφή και να γίνουν δύο ξένοι.

Ας δούμε, τις πιο διάσημες οικογενειακές ιστορίες του Χόλιγουντ που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τον Τύπο και να προσφέρουν άφθονο κους κους.

Jennifer Aniston

jennifer aniston

Η πιο διάσημη περίπτωση. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει καμία επαφή με τη μητέρα της, Nancy. Ο λόγος για να κόψουν κάθε επαφή, ήταν ένα βιβλίο που έγραψε η μητέρα της για τη διάσημη κόρη της και οι αναφορές της σε εκείνη, μόνο στοργικές και κολακευτικές δεν ήταν. Η Jennifer Aniston δεν τη συγχώρησε ποτέ, ενώ στο γάμο της με τον Brad Pitt δεν την είχε καλέσει. Αργότερα προσπάθησαν να τα βρουν, χωρίς μεγάλη επιτυχία, με τις σχέσεις τους να είναι τυπικές.

Eminem

Eminem

Ο πιο διάσημος ράπερ, έζησε πολύ δύσκολα χρόνια. Όταν ήταν 2 χρόνων, ο πατέρας του το εγκατέλειψε. Το 1999, η μητέρα του, του έκανε αγωγή ζητώντας από το γιο της 10 εκατομμύρια δολάρια, επειδή την συκοφαντούσε στο τραγούδι του, The Slim Shady. Μέχρι, το 2013 δεν είχαν καμία επαφή, ώσπου ο Eminem κυκλοφόρησε το απολογητικό προς τη μητέρα του τραγούδι, Headlights.

Brie Larson

brie larson

Η νεαρή ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, το 2016 αποκάλυψε ότι με τον πατέρα της έχει να μιλήσει πάνω από 10 χρόνια, από τότε δηλαδή που πήρε διαζύγιο με τη μητέρα της. Όπως εξήγησε, εκείνος μετά το διαζύγιο χάθηκε και δεν έκανε καμία προσπάθεια να έχει επαφές μαζί της, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να είναι καλός γονιός.

Macaulay Culkin

MacaulayCulkin

Το πάλαι ποτέ παιδί – θαύμα του Χόλιγουντ, εκτός από τους προσωπικούς του δαίμονες, είχε να «παλέψει» και με τους γονείς του. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν εκείνος ήταν μόλις 14 χρόνων και θεώρησε ότι οι γονείς του τον εκμεταλλεύονταν οικονομικά. Μάλιστα, το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχε με τον πατέρα του, με τον οποίο έκοψαν κάθε επαφή, λίγα χρόνια αργότερα, όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο.

Kate Hudson

kate hudson t

Οι γονείς της διάσημης ηθοποιού, Goldie Hawn και Bill Hudson πήραν διαζύγιο, όταν εκείνη ήταν 2 χρόνων. Έκτοτε, δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα της, ενώ μεγάλωσε και αισθάνεται ως πατέρα της τον εδώ και πάρα πολλά χρόνια σύντροφό της μητέρας της, Kurt Russell.

Meg Ryan

meg ryan

Η διάσημη ηθοποιός έχει να μιλήσει με τη μητέρα της από τα τέλη της δεκαετίας του 80, όταν εκείνη είχε βγει τότε δημοσίως και είχε επικρίνει έντονα την επιλογή της κόρης της να παντρευτεί τον Denis Quaid.

Adele

adele

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της, Mark Evans. Εκείνος παράτησε την Adele και τη μητέρα της, όταν ήταν μόλις 2 χρόνων. Κάτι που δεν του συγχώρησε ποτέ.

Heather Graham

heather graham

Η οικογένεια της διάσημης ηθοποιού την αποκλήρωσε κι έκοψε κάθε επαφή μαζί της. Ο λόγος; Στο ξεκίνημα της καριέρας της, πρωταγωνίστησε στην ταινία Boogie Nights, όπου είχε το ρόλο μίας ιερόδουλης. Οι γονείς της είναι βαθιά θρησκευόμενοι και δεν της το συγχώρησαν ποτέ, ακόμη και αν επρόκειτο για ρόλο. Και γενικά, ήταν αντίθετοι με το να γίνει ηθοποιός η κόρη τους.

Emma Roberts

emma roberts

Η ανιψιά της Julia Roberts και κόρη του, Eric Roberts δεν έχει καμία επαφή με τον διάσημο πατέρα της, μετά το διαζύγιο του με τη μητέρα της. Η νεαρή ηθοποιός δεν του συγχώρησε ότι τις παράτησε, όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί κι έκτοτε διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Σε αντίθεση με τη διάσημη θεία της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Άλλωστε και εκείνη δεν έχει καμία επαφή με τον άστατο αδελφό της.

Angelina Jolie

voight jolie

Η σχέση της με τον πατέρα της, Jon Voight έχει περάσει από 40 κύματα, με πολλά on off. Υπάρχουν περίοδοι που μιλάνε και περίοδοι που είναι στα μαχαίρια. Μάλιστα, η κόντρα τους για πολλά χρόνια απασχολούσε τον Τύπο. Ωστόσο, από τότε που η Angelina Jolie απέκτησε παιδιά με τον Brad Pitt και με τις παραινέσεις εκείνου, τα βρήκε ξανά με τον πατέρα της. Αυτή την εποχή, οι σχέσεις τους είναι παραπάνω από άψογες. Ο διάσημος ηθοποιός συμπαραστέκεται στην κόρη του, μετά το διαζύγιο της. Τα εγγόνια του τον λατρεύουν κι εκείνος απολαμβάνει το ρόλο του παππού και του πατέρα. Μέχρι να γίνει το επόμενο μπαμ, λένε οι κακοπροαίρετοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved