Serena Williams: Η κόρη της έχει δικό της λογαριασμό Instagram & αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο της

Η κόρη της Serena Williams είναι σκέτη γλύκα και έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Serena Williams: Η κόρη της έχει δικό της λογαριασμό Instagram & αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο της

Μοιάζει στη μαμά της! Η Alexis Olympia η 3 ετών κόρη της κορυφαίας αθλήτριας του τένις, Serena Williams και του συζύγου της Alexis Ohanian.

Η διάσημη μαμά διαχειρίζεται το λογαριασμό που δημιούργησε για την κόρη της και σήμερα δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία της μικρούλας Alexis Olympia, σε αθλητική πόζα. «Ο μπαμπάς μου και εγώ γυμναστήκαμε σκληρά στο γυμναστήριο σήμερα!», σχολιάζει η περήφανη μαμά κάτω από τη φωτογραφία που πρόσφατα ρώτησε τις φίλες της που την ακολουθούν στο Twitter συμβουλές για το πότε πρέπει να σταματήσει το θηλασμό. «Θήλασα την μεγαλύτερη κόρη μου μέχρι να γίνει δυο ετών. Ακόμη θηλάζω τον ενός έτους γιο μου αυτή τη στιγμή», σχολίασε η ηθοποιός του Broadway Audra McDonald, «Θα το καταλάβεις πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσεις. Απόλαυσέ το. Είναι υπέροχη!».



Αν και ακόμη είναι νωρίς για να φανούν οι προτιμήσεις της μικρούλας για το ποιο επάγγελμα μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον, φαίνεται ότι ήδη έχει μια φυσική κλίση προς τη μόδα!

«Ο μπαμπάς μου γνωρίζει πόσο πολύ λατρεύω το leopard print», σχολιάζει ξανά η μαμά κάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στις 22 Νοεμβρίου, που δείχνει τη μικρούλα να φοράει ένα φόρεμα με leopard print.



Αυτές όμως, δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες της μικρούλας. Ο λογαριασμός της έχει υπέροχες φωτογραφίες. Δείτε τις στην παρακάτω gallery μαζί με τα σχόλια που τις συνοδεύει η γνωστή αθλήτρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved