Φτιάξτε υπέροχα minimal χριστουγεννιάτικα δεντράκια με 2 μόνο υλικά

Για όλους εσάς που σας αρέσουν οι κατασκευές και οι minimal ιδέες, βρήκαμε τα πιο όμορφα και τα πιο εύκολα χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Φτιάξτε υπέροχα minimal χριστουγεννιάτικα δεντράκια με 2 μόνο υλικά

Η συγκεκριμένη κατασκευή θα σας βοηθήσει να δεθείτε με το παιδί σας ακόμη περισσότερο στις γιορτές και αυτό γιατί θα χρειαστεί να «δουλέψετε» αρκετά μαζί για να φτιάξετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Για αρχή θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο ώστε να πάτε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σας και να μαζέψετε κλαράκια και κλαδάκια. Ζητήστε από το παιδί σας να μαζεύει κλαδάκια άλλα μικρά και άλλα μεγάλα ώστε να μπορείτε να τα κόβεται. Όταν πιστεύετε ότι έχετε μαζέψει αρκετά, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι.

Έπειτα ψάξτε να βρείτε διάφορες κορδέλες. Αν θέλετε τα δεντράκια σας να είναι πράσινα, μπορείτε να βάλετε πράσινες κορδέλες, αν θέλετε να έιναι κόκκινα, κόκκινες κορδέλες κ.ο.κ. Μπορείτε να αγοράσετε κορδέλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες εκείνες που κρατάτε από τις μπομπονιέρες και τα δώρα στο ντουλάπι ή να ρελιάσετε παλιά ρούχα που δεν χρειάζεστε.

Έπειτα κόψτε τις κορδέλες σε 10 διαφορετικά μεγάθη, από την πιο μεγάλη μέχρι την πιο μικρή και βάλτε τις σε σειρά.

Αφού έχετε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε μπροστά σας, δώστε στα μικρά σας από ένα κλαδάκι και ζητήστε του να δένει κόμπο μια κορδέλα από κάθε στήλη (από την πιο μεγάλη μέχρι την πιο μικρή). Είναι μια εύκολη κατασκευή που δεν χρειάζεται καθόλου κόπο.

Εσείς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί και τέλος να κολλήσετε λίγο σπάγκο στην κορυφή από το χριστουγεννιάτικο δεντράκι σας, ώστε να διακοσμήσετε το δέντρο σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω ακόμη περισσότερες ιδέες για δεντράκια με κορδέλες και κλαδιά!

Διαβάστε επίσης:

Πενήντα ασυνήθιστες ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί περιτυλίγματος

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα πανέμορφα δεντράκια από… κουκουνάρια!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κορνίζες – 31 ξεχωριστές προτάσεις

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved