Τριάντα πέντε οικογενειακές, χριστουγεννιάτικες, φωτογραφίες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Πόσο δύσκολο είναι να βγάλετε μια ωραία χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία; Για όσους το έχουν επιχειρήσει, γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ότι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τριάντα πέντε οικογενειακές, χριστουγεννιάτικες, φωτογραφίες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Ειδικά, αν τα παιδιά είναι μικρά. Μέχρι να πεις « κοιτάξτε μισό λεπτό», « πείτε τσιςςς» και άλλα παρόμοια, συμβαίνει το απρόοπτο. Συνήθως, τα περισσότερα παιδιά, στρίβουν το κεφάλι, κλείνουν τα μάτια, πειράζουν το αδελφάκι τους, θυμούνται ότι διψάνε ή ότι θέλουν τουαλέτα.

Για να είμαστε όμως απόλυτα ειλικρινείς, με την ευκολία των smartphones, οι στιγμές που λέμε στα παιδιά μας « μισό λεπτό να σε βγάλω μια φωτογραφία», είναι τόσες πολλές που βαριούνται πλέον και στην ιδέα να σταθούν έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.

Μια οικογενειακή φωτογραφία όμως στις γιορτές, επιβάλλεται. Αυτό σκέφτηκαν και οι γονείς που έστειλαν τις φωτογραφίες τους στην HuffPost Parents. Με τη διαφορά, ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι οι κλασικές των γιορτών, με το υπέροχο ντεκόρ και τα τεράστια χαμόγελα, αλλά αστείες και διασκεδαστικές, αφού τα παιδιά μάλλον το τελευταίο που σκεφτόταν ήταν η τέλεια χριστουγεννιάτικη καρτ ποστάλ.

Διαβάστε επίσης

10 φωτογραφίες νεογέννητων που γιορτάζουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα

Η φωτογράφος των παιδιών... «ζόμπι» ξαναχτυπά με νέες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved