X-mas Open Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα

Το X-mas Open Cooking Event έρχεται στο Kids Cooking Club τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, από τις 4.00μμ – 10.00μμ

X-mas Open Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα

H πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε! Όπως κι αν σε εκφράζει, απλά μην χάσεις το X-mas Open Cooking Event στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα!

Μετά την επιτυχία του Halloween Open Event ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε ξανά μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε ένα ακόμα διαπολοτισμικό Event αυτή την φορά για τα Χριστούγεννα. Έχουμε πολλή όρεξη για δράσεις αλλά και για γαστρονομικές γλυκές εμπειρίες!

Φόρεσε τα γιορτινά σου σου ή απλά τον πιο κεφάτο εαυτό σου και έλα να διασκεδάσεις, φτιάχνοντας μόνος σου τα πιο νόστιμα, τα πιο αρωματικά Χριστουγεννιάτικα αλλά και υγιεινά γλυκίσματα μαζί με τους φίλους σου.

Εμείς θα ζεστάνουμε τους γονείς με ένα ροφημά και θα έχουμε ετοιμάσει παρδαδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά για το κέρασμα τους.

Ελάτε να ζήσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων μεσα από ένα μοναδικό γιορτινό ταξίδι: μαθαίοντας μικρά μυστικά της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, θα νιώσετε τη μαγεία του να είσαι εσύ ο ίδιος Chef με γευστικές συνταγές που συνδυάζουν τη διατροφική ισορροπία με την καλλιτεχνική δημιουργία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved