Τι κρύβουν τα μικρά παιδιά στις τσέπες τους; 21 φωτογραφίες μας το αποκαλύπτουν

Δεν υπάρχουν παιδικές τσέπες που να μη κρύβουν μικρούς ή μεγάλους «θησαυρούς». 

Τι κρύβουν τα μικρά παιδιά στις τσέπες τους; 21 φωτογραφίες μας το αποκαλύπτουν

Οι περισσότεροι γονείς, ειδικά των αγοριών, ξέρουν πολύ καλά ότι οι τσέπες είναι η καλύτερη κρυψώνα για μικροαντικείμενα που βρίσκουν καθημερινά στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στη βόλτα. Συνήθως είναι ασήμαντα ή άχρηστα πράγματα - για μας τους μεγάλους- αλλά πολύτιμα από κάθε άποψη για τα μικρά παιδιά.

Σκεφτείτε μόνο, πόσες πετρούλες, κομμένες γόμες, χαρτάκια πολύχρωμα, κουμπιά, ασημόχαρτα, κορδόνια, και ένα σωρό άλλα πράγματα ανακαλύπτετε καθημερινά στις τσέπες των παιδιών ή στην τσάντα τους.

Η Melissa Kaseman, μητέρα ενός μικρού παιδιού στο νηπιαγωγείο, αποφάσισε να φωτογραφίζει καθημερινά καθετί που έβρισκε στις τσέπες του και ονόμασε τη συλλογή αυτών των φωτογραφιών «Preschool Pocket Treasures».

«Το έργο αυτό γεννήθηκε από την επιθυμία να συλλάβω τις μαγικές στιγμές της παιδικής του ηλικίας και την ανάπτυξή του, από μικρό παιδί σε μεγαλύτερο αγόρι», αναφέρει η Melissa Kaseman , η οποία φωτογράφιζε καθημερινά τα αντικείμενα που έβρισκε στις τσέπες του γιου της στην τραπεζαρία του σπιτιού τους.

Δείτε λοιπόν τι έβρισκε κάθε μέρα στις τσέπες του γιου της.

Διαβάστε επίσης

Τι κρύβουν οι ζωγραφιές των παιδιών;
Πέντε λόγοι για να επισκεφθείτε μαζί με τα παιδιά σας το Μουσείο Παιχνιδιών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved