Αφηρημένες μαμάδες: Αληθινές φωτογραφίες, που θα μας δώσουν κουράγιο (pics)

Έχεις νιώσει ποτέ ότι χάνεις το μυαλό σου; Από τότε που έγινες μαμά, έγινες και απίστευτα αφηρημένη;

Αφηρημένες μαμάδες: Αληθινές φωτογραφίες, που θα μας δώσουν κουράγιο (pics)

Σου έχει τύχει να πηγαίνεις στο άλλο δωμάτιο για να πάρεις κάτι και όταν φτάνεις, να στέκεσαι στη μέση και να αναρωτιέσαι, τι ήθελες να πάρεις; Ξεχνάς τα κλειδιά; Ψάχνεις πράγματα και ανακαλύπτεις ότι τα έχεις βάλει στα πιο απίθανα μέρη; Από τότε που απέκτησες παιδιά, έγινες και απίστευτα αφηρημένη;

afirimenes mamades 2

Μην τρομάζεις. Συμβαίνει σε πολλές μαμάδες. Έχουν τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό τους, που πολλές φορές, ξεχνάνε. Γιατί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: «Ένα μυαλό, χειμώνα καλοκαίρι, τι να σου κάνει». Και αν πρόκειται για το μυαλό μίας μαμάς, που περνάνε από εκείνη, σχεδόν τα πάντα, σίγουρα τι να σου κάνει. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, αλλά κι επισημαίνουν σχετικές έρευνες, και οι ορμόνες διαδραματίζουν το δικό τους ρόλο, στο να είναι αφηρημένη ή να ξεχνάει πράγματα μία μητέρα.

afirimenes mamades 5

Γι’ αυτό, λοιπόν, χαλάρωσε. Δεν τρελαίνεσαι. Και για να πάρεις κουράγιο ότι δε συμβαίνει μόνο σε εσένα, σου έχουμε παρακάτω φωτογραφίες, από τα social media, με αφηρημένες μαμάδες, που έχουν βάλει ή ξεχάσει πράγματα, σε απίθανα μέρη του σπιτιού. Εντάξει, κάποιες περιπτώσεις είναι υπερβολικές, αλλά τι να κάνουμε, αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες μαμάδες.

Διαβάστε επίσης

Η εγκυμοσύνη προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλο της μέλλουσας μαμάς! Το ξέρατε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved