Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους- 32 ιδέες για να επιλέξετε

Δεν είναι εύκολο να αγοράσετε σε όλους τους συγγενείς και φίλους τα δώρα που θέλετε.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους- 32 ιδέες για να επιλέξετε

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές και οικονομικές λύσεις έτσι ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού αλλά και να πάρετε ένα έστω και συμβολικό δώρο στα πρόσωπα που αγαπάτε. Αλλωστε η γενναιοδωρία δεν ταυτίζεται με την αξία του δώρου αλλά με την πρόθεση μας για προσφορά.

Με μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο καταλήξαμε ότι δεν είναι λίγες οι επιλογές που έχουμε για οικονομικά ή συμβολικά δώρα.

Εχουμε και λέμε: μια πρωτότυπη κούπα, ένα ζευγάρι καλσόν ή πολύχρωμα καλτσάκια, ένα σκουφί ή ένα ζευγάρι γάντια, ένα απλό τσαντάκι καλλυντικών, ένα καθρεφτάκι τσάντας ( βολεύει πολύ), ένα φουλάρι ή μια εσάρπα ( όσα και να έχεις, πάντα αναζητάς άλλο ένα), μια κρέμα χεριών, μια κρέμα σώματος, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ( ανεβαίνει λίγο η τιμή αλλά όχι πολύ), ένα κουτί αποθήκευσης μικροαντικειμένων, κεριά, ημερολόγιο, μια κορνίζα με τη φωτογραφία του προσώπου που θα την κάνετε δώρο, ένα υφασμάτινο πορτοφόλι για τα κέρματα ή τις κάρτες.

Ο κατάλογος πραγματικά είναι μεγάλος. Και μην ξεχνάτε, όταν αγοράζετε ένα δώρο δεν είναι η αξία μόνο που το χαρακτηρίζει…

Δείτε την photo gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

20 ιδέες για χριστουγεννιάτικα οικονομικά δωράκια για φίλους και συγγενείς
Ιδέες για δώρα ...για τα πρώτα του Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για μαμάδες που έχουν χιούμορ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved