Ψώνια με τα παιδιά: 25 φωτογραφίες που δείχνουν ότι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση

Η έξοδος για ψώνια με τα παιδιά μπορεί να έχει πολλά απρόοπτα. Ειδικά, όταν αρχίζουν να κουράζονται, να νυστάζουν, να βαριούνται.

Ψώνια με τα παιδιά: 25 φωτογραφίες που δείχνουν ότι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση

Τις περισσότερες φορές τα ψώνια παρέα με τα παιδιά ξεκινούν ευχάριστα αλλά καταλήγουν με φωνές και κλάματα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων επισπεύδουμε τις αγορές μας – ή κάνουμε μόνο τα αναγκαία ψώνια- και τρέχουμε να βρούμε χώρους απασχόλησης για παιδιά ή κάποιο φαγάδικο προκειμένου να κατευνάσουμε τη γκρίνια τους.

Για να μην αναφέρουμε τις στιγμές που τα παιδιά τρέχουν στους διαδρόμους ενός πολυκαταστήματος, κρύβονται μέσα σε ράφια και ψάχνουμε να τα βρούμε, προσπαθώντας να μην πάθουμε νευρικό κλονισμό, ή πιάνουν με τα χεράκια τους κάθε τι που βλέπουν και τα εντυπωσιάζει!

Υποθέτουμε σας είναι γνώριμες οι σκηνές που ενώ μιλάτε με την πωλήτρια, «πιάνεται» με την άκρη του ματιού σας το παιδάκι σας που το κρατάτε από το χέρι, να προσπαθεί να τραβήξει- με το άλλο χέρι- ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ, ή να έχει κολλήσει το μουτράκι του σε μια βιτρίνα και να κάνει σχέδια με τα χεράκια του!.

Aυτά και πολλά ακόμα παρόμοια περιστατικά από τα ψώνια μαζί με τα παιδιά τους απαθανάτισαν γονείς και το brightside.me παρουσίασε τις φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Τι θα κάνατε αν το παιδί σας νύσταζε όταν είχατε βγει για ψώνια; Αυτός ο μπαμπάς βρήκε τη λύση (vid)
«Ξεπάτωσε» τον γιο της στα ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved