Ελένη Καρποντίνη: Δείτε τον μικρό Αιμίλιο Λιάτσο Jr πόσο έχει μεγαλώσει

Ο γιος της Ελένης Καρποντίνη παίζει με τα παιχνίδια που βρίσκονται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ελένη Καρποντίνη: Δείτε τον μικρό Αιμίλιο Λιάτσο Jr πόσο έχει μεγαλώσει

Η Ελένη Καρποντίνη πριν μερικές ώρες δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, Αιμίλιο Λιάτσο Jr.

Ο μικρός, παίζει με τα παιχνίδια που έχει διακοσμήσει η χαρούμενη μαμά τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της και στο σχόλιό της, αναφέρει τι ακριβώς λέει ο μικρός Αιμίλιος στα παιχνίδια του.

«Μαμά όλοι αυτοί είναι φίλοι μου;!;! Θα τους κάνω όλους μα!!!!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Ελένη Καρποντίνη συνοδεύοντας το σχόλιό της με τα hastags «#christmas #christmastree #santaclaus #myson #mybabyboy #love #kisseseveryone».



Ο μικρός Αιμίλιος, όπως μπορείτε να δείτε έχει μεγαλώσει πολύ! Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου. Τότε η ίδια η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της παρέα με το παρανυφάκι λίγο πριν το μυστήριο σχολιάζοντας: «Αργήσαμε αλλά ερχόμαστε...».



Αυτό είναι το πρώτο παιδί που έχουν αποκτήσει. Ο Βασίλης Λιάτσος είχε μιλήσει για το γάμο του και τον ερχομό του γιου του στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, λέγοντας, «Το παιδί αλλάζει τα πάντα σε ένα ζευγάρι και όχι ο γάμος. Όπως ήμασταν έτσι είμαστε!», ενώ όταν τον ρώτησε η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη αν είναι είναι εύκολο τα ζευγάρια να παραμένουν ενωμένα μετά το παιδί, απάντησε «Όχι, δεν είναι εύκολο πολύ. Θέλει νερό στο κρασί και υπομονή ένα παιδί!».

«Το παιδί έχει ευθύνες! Και οι ευθύνες ή θα δέσουν το ζευγάρι ή θα το απομακρύνουν, κι εμείς πιστεύω ότι το πετύχαμε! Αυτές οι ευθύνες μας έδεσαν!», σχολίασε η Ελένη Καρποντίνη, τονίζοντας ότι ο σύζυγός της, τη βοηθάει αρκετά με το μωρό παρόλο που δεν εργάζεται η ίδια. Στη συνέντευξη που έδωσε δεν απόκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μόλις «ξεπεταχτεί» λίγο ο μικρός, όμως μέχρι να μεγαλώσει, η ίδια θέλει να βρίσκεται δίπλα του και να τον φροντίζει.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες του μικρού Αιμίλιου, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η γλυκιά μαμά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved