Δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωράκι και η ιστορία τους έγινε viral

Βάρδιες αγκαλιάς οργάνωσαν αστυνομικοί του Colorado για να βοηθήσουν το πρόωρο βρέφος συναδέλφων τους, ώστε να μη νιώθει μοναξιά στην εντατική όπου νοσηλευόταν για πάνω από τέσσερις μήνες.

Δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωράκι και η ιστορία τους έγινε viral

Ο γονείς του μικρούλη έπρεπε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους σε άλλη πολιτεία.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε στην 29η εβδομάδα της κύησης ο Axel Winch χρειαζόταν αρκετή αγάπη και ένα μεγάλο θαύμα για να επιζήσει.

«Μας ενημέρωσαν ότι είχε πολλά προβλήματα κατά τη γέννησή του και τα νέα μας καταράκωσαν», είπε ο Adam Winch, πατέρας του μικρούλη Axel. «Θα είχε ίσως προβλήματα σε όλη του τη ζωή μας είπαν», και κάπως έτσι ο μικρός πέταξε από το Grand Junction παιδιατρικό νοσοκομείο του Colorado την 1η Αυγούστου του 2017 σε μεγάλη κλινική και 480χλμ μακριά από τον τόπο όπου γεννήθηκε για να νοσηλευτεί στην ΜΕΝΝ. Έκτοτε βρισκόταν εκεί μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Axel έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, τρομάζοντας αρκετές φορές τους γονείς του για το χειρότερο. Όμως, όλα πάνε μια χαρά κάθε φορά και όλοι γύρω του έχουν αρχίσει να πιστεύουν σε ένα θαύμα.

klamp agkalias 6

«Ο Axel έχει πεθάνει στα χέρια μας πολλές φορές. Οι νοσοκόμες όμως του έχουν σώσει τη ζωή. Βλέπουμε το ένα θαύμα να συμβαίνει μετά το άλλο!», ανέφερε ο πατέρας του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Axel, δεν μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο επειδή η κατάστασή του δεν το επέτρεπε και οι γονείς του έπρεπε να επιστρέψουν στη δουλειά τους. «Το να τον αφήσουμε ήταν τρομερό», είπε η μητέρα του. «Την πρώτη φορά που τον αφήσαμε, έκλαιγα όλη την ώρα. Ήταν τρομερό!».

klamp agkalias 8

Ο Axel όμως δεν θα έμενε μόνος του. Ένας συνάδελφος των γονιών του, και υπεύθυνος του αστυνομικού τμήματος της Aurora, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα «κλαμπ» αγκαλιάς για τον γιο των συναδέλφων του και έτσι και ζήτησε από τους εργαζόμενους του αστυνομικού τμήματος να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την οικογένεια. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική. Μάζεψαν χρήματα και άνοιξαν το σπίτι τους στους γονείς, ενώ η μεγαλύτερη προσφορά τους ήρθε όταν οι αστυνομικοί οργάνωσαν βάρδιες για να κρατούν αγκαλιά τον μικρό όσο οι γονείς του έλειπαν.

klamp agkalias 7

Είκοσι αστυνομικοί, κρατούσαν στην αγκαλιά τους τον μικρούλη τις ημέρες και τις ώρες που οι γονείς του έλειπαν.

Τώρα πια ο μικρούλης έχει βγει από τη ΜΕΝΝ και έχει επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό ήταν ίσως ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα. Το πρόβλημα μετά την επιστροφή του Axel στο σπίτι, ήταν μόνο ένα. Οι αστυνομικοί ήθελαν να τους δοθεί η ευκαιρία να φροντίσουν άλλο μωρό. Και κάπως έτσι ζήτησαν από την παιδιατρική κλινική να τους επιτρέψει να φροντίζουν τα μωρά που χρειάζονται μια αγκαλιά!

Διαβάστε επίσης:
Η συγνώμη μία μαμάς στα πρόωρα δίδυμα της, είναι ο, τι πιο συγκινητικό έχουμε διαβάσει

Μια μαμά εξομολογείται: «Πώς είναι να φέρνεις στον κόσμο και να μεγαλώνεις δύο πρόωρα μωρά»

Το θαύμα της ζωής: Φωτογραφίες πρόωρων μωρών όταν γεννήθηκαν και σήμερα που μεγάλωσαν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved