Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για μαμάδες! 42 ιδέες για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει

Σε λίγες εβδομάδες θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και σας έχουμε τις ωραιότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για μαμάδες! 42 ιδέες για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει

Στολίσαμε το σπίτι, το τζάκι, φτιάξαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, σε λίγε μέρες θα ψήσουμε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ώστε να «μυρίσει» και το σπίτι Χριστούγεννα και τι απομένει; Μα φυσικά, απομένει οι μανούλες να φροντίσουν λίγο και τον εαυτό τους τις γιορτές.

Εκτός από τον καθαρισμό προσώπου, το μακιγιάζ και το χτένισμα, θα πρέπει να βάλουν σε γιορτινή διάθεση και τα νύχια τους. Υπάρχουν άπειρες ιδέες στο διαδίκτυο για όλα τα γούστα. Απλά, χαριτωμένα, minimal, προχωρημένα ή υπερβολικά, βρήκαμε τα πιο φοβερά σχέδια για να εντυπωσιάσετε τις ημέρες των γιορτών και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, πού αλλού; Μα, φυσικά στα δάχτυλά σας!

Το κόκκινο, το μπορντό, το γκρι, το χρυσό, το ασημί, το μαύρο, το cateye, το μπεζ, το μπλε σκούρο, το λευκό, είναι χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και θα λάμψετε, ενώ ο Άγιος Βασίλης, οι τάρανδοι, τα πλεχτά, τα γάντια, τα στολίδια, τα στρας και το έλατο είναι τα must have σχέδια που πρέπει οπωσδήποτε ακόμη και ένα νύχι να έχει ως σχέδιο επάνω! Δείτε τα παρακάτω σχέδια και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, αυτό που σας αντιπροσωπεύει ή αυτό που θα διαλέξει για εσάς η κόρη σας ή ο γιος σας.

Διαβάστε επίσης:
Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να σχεδιάσετε χριστουγεννιάτικα δέντρα (vds)

Νυφικό μανικιούρ: Ιδέες για να ξεφύγεις από το κλασικό γαλλικό

Τα πιο fun μανικιούρ για μαμάδες και κόρες με έμπνευση από την Minnie...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved