Απίθανες εναλλακτικές ιδέες, για εσάς που δεν θα στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έχετε μικρό παιδί και δεν θα στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, που φέτος δεν θα στολίσετε; Σας έχουμε απίθανες εναλλακτικές ιδέες.

Απίθανες εναλλακτικές ιδέες, για εσάς που δεν θα στολίσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σίγουρα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το απόλυτο σύμβολο του χριστουγεννιάτικου στολισμού. Ωστόσο, μπορείτε να στολίσετε το σπίτι σας και να μπείτε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, χωρίς απαραίτητα να δεσπόζει στο σαλόνι σας, ένα εντυπωσιακό δέντρο.

mini xristoygenniatiko dentro



Αν για παράδειγμα, έχετε μικρό παιδί και δεν πρόκειται να στολίσετε μεγάλο δέντρο υπό το φόβο ότι θα το γκρεμίσει, μπορείτε να στολίσετε ένα μικρό. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές επιλογές και ιδέες. Δείτε εδώ απίθανες ιδέες για mini χριστουγεννιάτικα δέντρα.

xristoygenniatika stefania



Άλλη μία ιδέα, είναι να κρεμάσετε στους τοίχους του σαλονιού, στεφάνια από έλατο ή πεύκο ή και ελιά. Και να τους βάλετε φωτάκια, ακόμη και μικρά στολίδια. Μπορείτε να επιλέξετε στεφάνια σε διάφορα μεγέθη και να τα βάλετε στον τοίχο το ένα δίπλα στο άλλο. Το αποτέλεσμα, το βράδυ με τα φωτάκια, θα είναι εντυπωσιακό.

fotakia

Φωτάκια παντού. Χρώματα και λαμπιόνια είναι το σήμα κατατεθέν της περιόδου αυτής. Φωτίστε, λοιπόν, κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του σπιτιού σας. Κρεμάστε φωτάκια από το ταβάνι. Βάλτε τα στους τοίχους. Αν έχετε βάζα δαπέδου με κλαδιά ή λουλούδια, στολίστε τα με φωτάκια.

trapezaki salonioy stolismos

Στολίστε τα τραπεζάκια του σαλονιού. Αγοράστε χριστουγεννιάτικες πιατέλες και τοποθετείστε σε αυτές κεριά ή άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά (χάντρες, κουκουνάρια κ.α.).

kladia stolismos

Ακόμη μία κομψή ιδέα, είναι να βάλετε κλαδιά δένδρων μέσα σε βάζα και να τα τοποθετήσετε σε τραπεζάκι κοντά στο παράθυρο (αν διαθέτετε) ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείου σαλονιού σας. Κι εννοείται, ότι τα στολίζετε με μπάλες και φωτάκια.


Δείτε παρακάτω και άλλες ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved