Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοί τους

Δεν είναι μόνο η Beyonce. Υπάρχουν και άλλες διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, που έζησαν την προδοσία από το σύντροφο τους.

Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοί τους

Σάλο προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του Jay Z, ότι απατούσε τη σύζυγό του, Beyonce πριν αρκετό καιρό. Η αποκάλυψη του, σε χρόνο dt έκανε το γύρο του Τύπου και γι’ ακόμη μία φορά, μία υπόθεση απιστίας, απασχολεί το θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, και όχι μόνο.

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η Beyonce που ένιωσε την προδοσία από το σύντροφό της. Αλλά σίγουρα, είναι από τις λίγες περιπτώσεις, που του έδωσε άφεση αμαρτιών. Και άλλες διάσημες κυρίες, όμορφες, λαμπερές, ισχυρές ένιωσαν τον πόνο, που προκαλεί η προδοσία από τον άνθρωπο που αγάπησαν και πίστεψαν. Ιδού, κάποιες από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις, που η ιστορία τους είχε απασχολήσει τον Τύπο.

Sandra Bullock

sandra bullock

Από τις πιο τρανταχτές ιστορίες, που μόνο θυμό σου προκαλούν. Λίγο μετά την κατάκτηση του Όσκαρ κι ενώ πίστευε ότι βίωνε την απόλυτη ευτυχία, η αγαπημένη ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Jesse James, την απατούσε με πολλές γυναίκες, αμφιβόλου ηθικής και αισθητικής. Αν και εκείνος ζήτησε δημόσια συγνώμη, η Sandra Bullock, χωρίς δεύτερη σκέψη, υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, το 2010.

Maria Shriver

shriver maria

Ποιος θα ξεχάσει το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγα χρόνια, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger; Το 2011 αποκαλύφθηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός, όχι μόνο απατούσε τη σύζυγό του, αλλά είχε αποκτήσει κι έναν γιο εκτός γάμου, με τη νταντά των παιδιών του. Η ιστορία απασχόλησε – για ευνόητους λόγους – για πολύ καιρό, τον διεθνή Τύπο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες άλλες διάσημες απατήθηκαν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved