Έτσι είναι να σε αγαπούν πραγματικά - 26 υπέροχα σκίτσα το επιβεβαιώνουν

Τα σκίτσα ενός μπαμπά, είναι εμπνευσμένα από την καθημερινότητα της οικογένειάς του καθώς θέλει να αναδείξει ότι η ευτυχία και η αγάπη βρίσκονται στα απλά πράγματα.

Έτσι είναι να σε αγαπούν πραγματικά - 26 υπέροχα σκίτσα το επιβεβαιώνουν

Συχνά ξεχνάμε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Τα σκίτσα αυτά μας τα υπενθυμίζουν.Ο Pascal Campion είναι ένας Γάλλο-Αμερικανός καλλιτέχνης με έδρα το Burbank της Καλιφόρνιας. Τα σκίτσα του είναι εμπνευσμένα από την καθημερινότητα της οικογένειάς του καθώς θέλει να αναδείξει ότι η ευτυχία και η αγάπη βρίσκονται στα απλά πράγματα.

Σταθερή πηγή έμπνευσής του είναι η σύζυγός του Katrina, η 9χρονη κόρη του και τα 6χρονα δίδυμα αγόρια του. Στα σκίτσα του Campion μπορείς να ανακαλύψεις τη σημασία των μικρών αντικειμένων.

Από τα φύλλα του φθινοπώρου που πέφτουν και την ζεστή αγκαλιά, μέχρι ένα βλέμμα, ένα χάδι, ή ένα φλιτζάνι καφέ που αχνίζει.
«Οι μικρές στιγμές είναι εξίσου σημαντικές με τις μεγάλες», λέει ο Campion, ο οποίος περιγράφει το στυλ του ως «αυθόρμητο αλλά και μπερδεμένο στην εκτέλεση αλλά τόσο σαφές στην επικοινωνία».

Δείτε και μόνοι σας τις υπέροχες φωτογραφίες του Pascal Campion.

#1. Οταν η βροχή μπορεί να είναι διασκεδαστική

skitsa 1

#2. Ο αυθόρμητος χορός είναι και ο καλύτερος

skitsa 5

#3. Μα πόσο γρήγορα ψηλώνουν τα παιδιά...

skitsa 6

Διαβάστε επίσης

Η καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού, μέσα από σκίτσα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση
Η ομορφιά της οικογένειας μέσα από 15 τρυφερά σκίτσα!

Πηγή: www.boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved