Δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και καλύπτει την κοιλιά της σε κάθε εμφάνιση

Δεν θέλει να την απαθανατίσει κανείς με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και καλύπτει την κοιλιά της σε κάθε εμφάνιση

Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο. Η ίδια φορούσε μαύρο μακρύ φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε ακόμη και το κεφάλι της, μαύρο κολάν, μαύρες αρβύλες, μαύρα γυαλιά και μια πράσινη τσάντα που κρατούσε συνεχώς στο ύψος της κοιλιάς της.

Τόσοι μήνες έχουν περάσει, τα νέα της εγκυμοσύνης της είναι γνωστά και εκείνη επιμένει να κρύβει την κοιλιά της από τους παπαράτσι. Δεν θέλει κανένας να απαθανατίσει την κοιλίτσα της και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά.

khloe

Ο λόγος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο απλός. Πέρασε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Khloe Kardashian μάλιστα μετά από αυτή της την εμφάνιση, έκανε και μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tweeter μετά από καιρό, ζητώντας από τις θαυμάστριές της να σταματήσουν τα άσχημα σχόλια για την αδερφή της και τις θαυμάστριες της αδερφής της, Kim Kardashian.

«Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Είμαστε αδερφές με την Kim και η μία θαυμάζει την άλλη. Σταματήστε να κάνετε bullying ο ένας στον άλλο!».

khloe1

Η σταρ, όπως αναφέραμε ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει τα νέα της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με το UsWeekly που δημοσίευσε πρώτο τα νέα της εγκυμοσύνης αυτής, διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Khloe, στην παρακάτω gallery

πηγή φωτογραφιών: dailymail

Διαβάστε επίσης:

Khloe Kardashian: Μαθεύτηκε το φύλο του μωρού που περιμένει! Θα αποκτήσει...

Khloe Kardashian: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved