Η ευτυχία και η δημιουργικότητα χτίζονται κομμάτι κομμάτι!

Είναι απόγευμα και χαζεύω τις βιτρίνες στο The Mall Athens.

Η ευτυχία και η δημιουργικότητα χτίζονται κομμάτι κομμάτι!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θέλω να κάνω μία έρευνα αγοράς για να βρω ιδανικά δώρα γι’ αυτούς που αγαπάω. Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία των δώρων. Από το να τα βρεις, μέχρι να τα τυλίξεις και να τα προσφέρεις. Θέλω πάντα τα δώρα μου να έχουν χαρακτήρα και συμβολισμό. Πόσο μάλλον όταν απευθύνονται στον άντρα μου και τα παιδιά μου.

Καθώς ανεβαίνω την κυλιόμενη σκάλα για να τσιμπήσω κάτι στον τρίτο όροφο του Mall, η περιφερειακή μου όραση σταματάει σε ένα σημείο: Lego Store. Για έναν μυστήριο λόγο νιώθω για λίγα δευτερόλεπτα έναν παιδικό ενθουσιασμό να με κατακλύζει. Μνήμες της πιο τρυφερής μου ηλικίας επανέρχονται μεμιάς. Ταυτόχρονα κάνω εικόνα μία χαμογελαστή φατσούλα της Έλενας να μου κλείνει πονηρά το μάτι και να μου λέει: «Πάμε;».

5

Η ευτυχία στη ζωή δημιουργείται κομμάτι κομμάτι. Όπως μία κατασκευή Lego. Αυτή την ευτυχία τη βλέπεις κάθε φορά στα μάτια ενός παιδιού όταν του προσφέρεις ένα παιχνίδι Lego. Την ευτυχία, αλλά και τη χαρά της δημιουργίας. Τα Lego βάζουν όλα τα μέλη της οικογένειας στο παιχνίδι, αφού τις περισσότερες φορές αυτό το… «Μαμά με βοηθάς;» ή «Μπαμπά μπορείς να μου το βάλεις αυτό;», ακούγεται σαν τραγούδι από το στόμα των παιδιών σου.

Υπάρχουν παιχνίδια που οι γονείς τα αγοράζουν στα παιδιά τους για να τα αποφύγουν. «Σου πήρα αυτό που ήθελες. Άσε με τώρα στην ησυχία μου!». Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που εξελίσσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών. Εγώ εξαρχής πολύ συνειδητά αποφάσισα να τους προσφέρω όσα μπορώ παραπάνω για να εξελίξουν το παιχνίδι σε δημιουργία. Κι ενώ είχα επιλέξει δώρο για την Έλενα, ξαφνικά ένιωσα ότι βρισκόμουν στο σωστό σημείο τη σωστή ώρα.

2

Το νέο LEGO® Store στο The Mall Athens σε βάζει στον συναρπαστικό κόσμο της LEGO® με αποκλειστικά προϊόντα LEGO®, με πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick”, με εμπνευσμένες φιγούρες στο “Build a Minifigure” και μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες! Ναι! Εκεί μπορείς να διαλέξεις ό,τι κομμάτι θες και να φτιάξεις τη δική σου κατασκευή και τον δικό σου ήρωα!

Το νέο LEGO® Store είναι ένα άκρως διαδραστικό περιβάλλον για τα παιδιά και ακολουθεί πιστά την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα LEGO® Store στον κόσμο. Πάνω από 100 LEGO® σετ παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση στις ειδικές προθήκες και τα οποία ανανεώνονται διαρκώς. Μέσα στο κατάστημα τα παιδιά μπορούν να παίζουν καθημερινά με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® .

3



Στο χώρο φιλοξενούνται μεγάλες και εντυπωσιακές κατασκευές αγαλμάτων LEGO®, όπως αυτό του Αγίου Βασίλη για την φετινή περίοδο των Χριστουγέννων και του νίντσα με τους οποίους δεν παρέλειψα να φωτογραφηθώ. Είναι τόσο όμορφα δημιουργήματα που αν δεν το ξέρεις, δε μπορείς να φανταστείς ότι ομάδα ανθρώπων ξόδεψαν μέρες από τη ζωή τους για να τα τελειοποιήσουν. Α! Και ξέχασα να σας πω! Στο LEGO® Store στο The Mall υπάρχουν αποκλειστικοί κωδικοί σε μικρό μέγεθος για παιδιά από 1,5 - 99 ετών!

Στο LEGO® Store γνώρισα και ένα συλλέκτη ο οποίος μου είπε ότι κάνει συλλογή από μεγάλα κομμάτια με συλλεκτική αξία. «Αγαπώ τόσο πολύ τα Lego που έχω γεμίσει το καθιστικό του σπιτιού μου με κατασκευές! Κάποια στιγμή πρέπει να βρω έναν ειδικό χώρο για να τα εκθέσω!», μου είπε χαριτολογώντας! Όσοι επισκέπτονται το νέο LEGO® Store θα μπορούν να αποκτούν πρώτοι αυτοί τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα,αλλά και να αγοράζουν πρώτοι αυτοί προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε LEGO® Certified Stores, σύμφωνα με τα παγκόσμια λανσαρίσματα. Επιπλέον, κάθε μήνα στο νέο LEGO® Store, τα παιδιά θα μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO® σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν! (Monthly Mini Builds).

1

Κάθε μήνα οι πρώτοι πελάτες του καταστήματος για αγορές 120 € και άνω θα κερδίζουν ένα αποκλειστικό LEGO® σετ, το οποίο δεν θα πωλείται από το κατάστημα!

Για τον Δεκέμβρη το Δώρο είναι ο Χριστουγεννιάτικος κωδικός 40253! Μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας LEGO® με αποκλειστικούς κωδικούς!

Αν ψάχνετε κι εσείς δωράκια για τα παιδιά σας, θυμηθείτε να κάνετε μία επίσκεψη στο LEGO® Store και θα με θυμηθείτε!

Καλή σας μέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved