Διάσημοι που υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι! Τους θυμάσαι;

Υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι. Αλλά από τότε έχουν περάσει χρόνια, και πρέπει να είσαι εξπέρ στο είδος για να θυμάσαι τα πρώην παντρεμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Διάσημοι που υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι! Τους θυμάσαι;

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τα πρώην παντρεμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Cindy Crawford – Richard Gere

cindy crawford gere

Τέσσερα χρόνια κράτησε ο γάμος του διάσημου μοντέλου, με τον γοητευτικό ηθοποιό. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν εκείνη ήταν μόλις 21 ετών και στο ξεκίνημα της λαμπρής καριέρας της. Σύντομα παντρεύτηκαν, αλλά το 1995 αποφάσισαν να χωρίσουν. 20 χρόνια μετά, η Crawford παραδέχτηκε ότι η διαφορά ηλικίας που είχαν (εκείνη ήταν 25 και εκείνος 42 όταν χώρισαν) ήταν ο λόγος που ο γάμος τους δεν πέτυχε, όπως και ότι εκείνη ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της, που τότε γνώριζε μεγάλες δόξες.


Uma Thurman – Gary Oldman

gary oldman uma thurman

Κι, όμως, οι δυο τους υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μίας ταινίας, όταν εκείνη μία νεαρή ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον γοητευτικό συνάδελφο της. Παντρεύτηκαν το 1990 και χώρισαν δύο χρόνια μετά. Η σχέση τους χαρακτηρίζεται ταραχώδης και ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός

Jennifer Espocito – Bradley Cooper

cooper espocito

Κι, όμως, ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος, αλλά μόλις για 4 μήνες. Τόσο άντεξε ο γάμος του, με την όμορφη ηθοποιό. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2006 και χώρισαν τον Μάιο, του 2017. Όσο για το λόγο του χωρισμού – εξπρές; «Απλά, συνέβη» αρκέστηκε να σχολιάσει κάποια στιγμή, ο διάσημος ηθοποιός.

Lisa Marie Presley – Nicolas Cage

presley cage

Μόλις 3 μήνες κράτησε ο γάμος του διάσημου ηθοποιού, με τη μοναχοκόρη του Elvis Presley. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002 στη Χαβάη και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, η Presley τότε ήταν αρραβωνιασμένη, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να τα βροντήξει και να ζήσει έναν έντονο, αλλά πολύ σύντομο έρωτα με τον Cage. Ακόμη πιο σύντομος, ήταν και ο γάμος τους.

Scarlett Johansson – Ryan Reynolds

ryan reynolds scarlett johansson

Προτού μπει στη ζωή του ηθοποιού η Blake Lively και δημιουργήσουν την οικογένειά τους, υπήρξε παντρεμένος για τρία χρόνια (2008-2011) με την εκρηκτική συνάδελφό του. Ο χωρισμός τους είχε ξαφνιάσει πολλούς, αφού έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι και ταιριαστοί.

Angelina Jolie – Jonny Lee Miller

jonny lee

Ήταν μόλις 21 χρόνων, όταν το 1996 η Angie παντρεύτηκε το νεαρό συνάδελφό της. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μίας ταινίας και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Χώρισαν το 1999, ωστόσο παρέμειναν φίλοι και για αυτόν τον πρώην της, η διάσημη ηθοποιός έχει να πει τα καλύτερα.


Madonna – Sean Penn

Madonna and Sean Penn

Στη μακρινή δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα το 1985 η «πριγκίπισσα» τότε της Ποπ παντρεύτηκε τον τάχιστα ανερχόμενο ηθοποιό. Ο γάμος τους, που κράτησε μέχρι το 1989 έγραψε ιστορία, κυρίως για τους ομηρικούς καβγάδες, και τον επεισοδιακό χωρισμό τους, με τη Madonna να τον κατηγορεί για κακοποίηση στη σχέση τους. Ωστόσο, πριν λίγα χρόνια πριν, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και οι κατηγορίες καταρρίφθηκαν από την ίδια.

Brooke Shields – Andre Agassi

shileds aggasi

Ο διάσημος τενίστας και η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκαν το 1997, αλλά χώρισαν το 1999 και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Η Shields ήταν ανυπόφορα ζηλιάρα, και οι καβγάδες μεταξύ τους είχαν γίνει καθημερινή συνήθεια. Μάλιστα, ένας αστικός μύθος λέει, ότι σε έναν από τους άγριους τσακωμούς, ο Agassi απηυδισμένος από τη ζήλια της, λίγο έλειψε να της πετάξει τα βαρύτιμα τρόπαια που είχε κερδίσει. Γιατί, όπως έλεγαν τότε οι κακές γλώσσες, άλλα αντικείμενα εκτοξεύονταν εκείθε και εδώθε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved