Έχεις παιδιά; Τότε θα έχεις ζήσει ανάλογες καταστάσεις (photos)

Έχεις παιδιά; Τότε, σίγουρα θα έχεις, αν δε ζεις καθημερινά, ζήσει ανάλογες καταστάσεις!

Έχεις παιδιά; Τότε θα έχεις ζήσει ανάλογες καταστάσεις (photos)

Από τη στιγμή, που αποκτάς παιδί, θα πρέπει να πεις «αντίο» στο πάντα συγυρισμένο σπίτι σου. Γιατί, παιδί και τάξη, είναι δύο έννοιες, που θα κάνουν πολλά χρόνια να συναντηθούν. Μέχρι, όμως, να γίνει η συνάντηση αυτή, εσύ η μανούλα, θα πρέπει να αποδεχτείς – και μαζί να πιείς το πικρό ποτήρι – της ακαταστασίας. Η ακαταστασία είναι το αγαπημένο σπορ των παιδιών και αν έχεις και αγόρι, τότε θα πρέπει να το πάρεις απόφαση.

paidia ataksies 4

Εκτός και αν είσαι από τις μαμάδες εκείνες, που έχουν το κουράγιο και το παιδί μπροστά χαλάει και εκείνες, πίσω μαζεύουν. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, ακόμη και στην περίπτωση αυτή, που στο σπίτι επικρατεί το απόλυτο χάος, έχουμε διάφορους τύπους μαμάδων.

Τον πρώτο τύπο τον είπαμε. Ένας άλλος, πολύ συνηθισμένος είναι εκείνος της μαμάς – φωνακλού, η οποία φωνάζει (ενίοτε ουρλιάζει) για τα πεταμένα εδώ κι εκεί παπούτσια, για το γάλα που χύθηκε στο χαλί που μόλις έστρωσε ή για τα ξύσματα του μολυβιού, που έπεσαν πάνω στο μάλλινο χαλί, και άντε να τα βγάλεις!

paidia ataksies 3

Ένας άλλος τύπος μαμάς, είναι εκείνης που το έχει πάρει απόφαση και λέει: «Παιδιά είναι, τι να τα κάνω». Αυτόν τον cool τύπος μαμάς, όλα τα παιδιά ονειρεύονται να έχουν, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Άλλος ένας τύπος μαμάς είναι αυτός που βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση. Και πώς να μη βρεθείς, όταν το βλαστάρι σου, σου σπάει την οθόνη του laptop, το οποίο χρειάζεσαι για τη δουλειά σου και τρέχεις αλλόφρων, να βρεις μάστορα να στο φτιάξει. True story.

Όπως και να έχει, όποιος τύπος μαμάς και αν είσαι, όλες θα συμφωνήσουμε πως όταν έχεις παιδιά, ένα χάος (μικρό ή μεγάλο) επικρατεί στο σπίτι. Και αν απογοητεύεσαι, να ξέρεις ότι τα ίδια περνάνε πολλές μανούλες. Και παρακάτω, σου έχουμε και απτές αποδείξεις, για να πάρεις κουράγιο.

Διαβάστε επίσης

Μαμάδες, σταματήστε να ζητάτε συγγνώμη γιατί το σπίτι σας είναι ακατάστατο

Το παιδί σας προκαλεί χάος στο σπίτι; Υπάρχουν και χειρότερα (photos)

Το χάος της μητρότητας μέσα από ένα εκπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved