Διάσημες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη βία που έζησαν μέσα σε σχέση

Ελληνίδες και ξένες σταρ, «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν ανοιχτά για τη βία που έζησαν, μέσα σε σχέση.

Διάσημες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη βία που έζησαν μέσα σε σχέση

25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Και η βία κατά των γυναικών δεν κάνει διακρίσεις. Η βία μέσα σε μία σχέση, σε έναν γάμο δεν γνωρίζει από σύνορα, από Ανατολή, Δύση, από πολιτισμό, θρησκεία, μορφωτικό επίπεδο, κοινωνικό status. Η βία εναντίον των γυναικών είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που συμβαίνει δίπλα μας, συμβαίνει ακόμη και στο θαυμαστό κόσμο της showbiz.

Ελληνίδες και ξένες σταρ, έχουν αποκαλύψει ότι και οι ίδιες έχουν πέσει θύματα βίας, μέσα σε σχέση τους. Και στέλνουν σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα ότι πρέπει να πουν ένα «stop» σε αυτήν και να σπάσουν τη σιωπή τους. Να μιλήσουν! Μάλιστα, κάποιες από τις ιστορίες των διάσημων κυριών, είναι σοκαριστικές, ενώ κάποιες άλλες είχαν απασχολήσει για πολύ καιρό τα Media.

Meryl Streep

meryl streep

Πριν λίγες μέρες, η πολυβραβευμένη ηθοποιός σόκαρε τους πάντες, όταν σε τελετή απονομής βραβείων αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βίας. Και μάλιστα, έκανε τη νεκρή, μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. «Έμαθα κάτι για τη ζωή, που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Meryl Streep.

Άννα Βίσση

vissi

Πριν δύο χρόνια, η κορυφαία τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει ζήσει τον τρόμο της βίας, μέσα σε σχέση της! «Σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο. Κατέληξε να είναι επικίνδυνη για τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά μου. από ένα σημείο και μετά, παρέμενα καταστρώνοντας το σχέδιο απόδρασης μου, πώς να καταφέρω να αποδιώξω το φόβο και να φύγω. Είχα φτάσει σε ένα σημείο, που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου», είχε αποκαλύψει τότε στην Athens Voice. Και η εξομολόγηση της Άννας Βίσση είχε σοκάρει τότε τους πάντες.

Halle Berry

halle berry

Η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τη βία που έζησε μέσα σε σχέση της. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η Halle Berry, ένα από τα χτυπήματα του τότε συντρόφου της, ήταν τόσο δυνατό, που τραυματίστηκε το τύμπανο και έχασε το 80% της ακοής της από το ένα αυτί.

Κατερίνα Στανίση

stanisii

Για τις εφιαλτικές στιγμές, που έχει ζήσει μέσα σε σχέση της έχει μιλήσει η αγαπημένη τραγουδίστρια. Μάλιστα, τα όσα έχει αποκαλύψει για αυτά που έζησε στα χέρια του, είναι σοκαρίστηκα. «Φοβόμουν. Είχα σημάδια όταν τραγουδούσα. Προσπαθούσα να κάνω κάποια καμουφλάζ για να μη φαίνεται ότι έχω δεχτεί βία. Μου λείπουν μαλλιά, επειδή μου τα έχουν ξεριζώσει. Φοβόμουν να το πω, ακόμη και στους κοντινούς μου ανθρώπους».

Rihanna

rihanna

Ο άγριος ξυλοδαρμός της Rihanna, από τον πρώην σύντροφο της, Chris Brown είχε προκαλέσει σοκ στη διεθνή showbiz. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσα αποτροπιασμό, ενώ ο διάσημος ράπερ, είδε την καριέρα του εν μία νυκτί να παίρνει την κάτω βόλτα. Η κακοποίηση της διάσημης τραγουδίστριας, απασχόλησε για πολύ καιρό τα Μέσα.

Kim Kardashian

kim kardashian

Η ριάλιτι σταρ έχει αποκαλύψει ότι στον πρώτο της γάμο, με τον Damon Thomas έχει πέσει θύμα εκτεταμένης βίας. Ήταν 19 χρόνων και για τρία ολόκληρα χρόνια βίωσε το σκληρό πρόσωπο της βίας. «Μία φορά, από τα χτυπήματα έσκισα τα χείλη μου. Σε άλλο περιστατικό, με έριξε από το κρεβάτι και χτύπησα το πόδι μου», είχε καταθέσει μεταξύ άλλων, η Kim Kardashian στο δικαστήριο για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Amber Heard

amber heard

Για πολύ καιρό, ο χωρισμός του Johnny Depp με την Amber Heard είχε απασχολήσει τα διεθνή Μέσα, καθώς η ηθοποιός τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, στη διάρκεια του σύντομου γάμου της. Η ηθοποιός υποστήριζε ότι ο Depp μεθούσε και την χτυπούσε βίαια. Μάλιστα, πάνω σε έναν καβγά τους, την χτύπησε πολύ άσχημα. Οι φωτογραφίες από το περιστατικό εκείνο, είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον διάσημο ηθοποιό να αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του.

Shakira

shakira

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Λατίνα τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει ότι έπεσε και εκείνη θύμα κακοποίησης, μέσα σε σχέση της. Συγκεκριμένα, από διάσημο ηθοποιό της Κολομβίας, με τον οποίο είχε σχέση στα τέλη της δεκαετίας του 90. Ωστόσο, εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες της Shakira, αν και επόμενη σχέση του, επίσης τον είχε κατηγορήσει για βίαιη συμπεριφορά.

Νάταλι Θάνου

NATALI THANOY

Το γνωστό μοντέλο είχε αποκαλύψει ότι έζησε τη βία μέσα σε παλαιότερη σχέση της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι γυναίκες αισθανόμαστε ντροπή, όταν είμαστε κακοποιημένες. Δε μπορούμε να το πούμε ούτε στους γονείς μας». Η ίδια, τότε, είχε ζητήσει βοήθεια από τους δικούς της ανθρώπους.

Pamela Anderson

pamela anderson

Η διάσημη ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η ίδια και τα δύο της παιδιά είχαν πέσει θύματα βίας από τον πρώην σύζυγό της, Tommy Lee

Christina Applegate

christina applegate

Η όμορφη ηθοποιός έζησε τον φόβο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, από πρώην σύντροφό της, κατά τη διάρκεια της τρίχρονης σχέσης τους. Μάλιστα, όπως έχει εξομολογηθεί, φοβόταν και για τη ζωή της.

Ανέτ Αρτάνι

artani anet

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές, σε παλαιότερη σχέση της. Μάλιστα, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει, ακόμη και τη χώρα, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. «Ο σύντροφός μου με κακοποιούσε. Μετά από έναν ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα, διότι φοβόμουν. Δεν χαιρέτησα κανέναν, το ήξεραν μόνο δυο τρία άτομα», είχε εξομολογηθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved