Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης με την υπογραφή της Κατερίνας Παναγοπούλου

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου (2017) από τις 10.30 ως τις 20.30, χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης με την υπογραφή της Κατερίνας Παναγοπούλου

Η Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρα», Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε και αυτή τη χρονιά το... θαύμα της! Μαζί με τους «συνοδοιπόρους» της, δηλαδή όλα τα μέλη του σωματείου, αλλά και ένα πλήθος επιχειρήσεων, προσέφεραν τη δυνατότητα αγοράς Χριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, και μάλιστα από τον απλό κόσμο που θέλει να συνεισφέρει στη δράση του σωματείου, τα έσοδα του οποίου αναμένεται να διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου.

«Μπορούμε να ψωνίσουμε για τον εαυτό μας, το σπίτι μας, αλλά να κάνουμε και πανέμορφα δώρα στην οικογένειά μας και στους φίλους μας, ενόψει και των εορτών που πλησιάζουν, έχοντας δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολύ ωραία κοσμήματα γνωστών brands, είδη ένδυσης, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια που θα μας μεταφέρουν στην υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα»!, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόσκληση.

κατερινα

Τις επόμενες ημέρες, η πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα», Κατερίνα Παναγοπούλου διοργανώνει:

1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ OSCAR DE LA RENTA. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει της Διεθνούς Διοργάνωσης Hellas Beetles Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο τον Ιούνιο του 2018.

2) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Ecali club, στο οποίο οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, που θα μετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιακών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery που ακολουθεί

πηγή: Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved