Nicky Hilton: Φωτογραφίες από το baby shower υπερπαραγωγή

Πριν μερικές ώρες η ίδια και η αδερφή της, δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media!

 

Nicky Hilton: Φωτογραφίες από το baby shower υπερπαραγωγή

H Nicky Hilton μαζί με την οικογένειά της, της τελευταίες ημέρες προετοίμαζαν το σπίτι τους για να υποδεχτούν τους φίλους και τις φίλες τους, ώστε να γιορτάζουν μαζί το baby shower του δεύτερου παιδιού που περιμένει η διάσημη κληρονόμος.

Από το πλευρό της δεν έλειπε η αδερφή της Paris Hilton και η μητέρα της Kathy Hilton, που όπως αναφέρει σε μια δημοσίευσή της και η κόρη της Paris, όλη η διακόσμηση ανήκει στην πολυαγαπημένη της μανούλα!

Στο κεντρικό τραπέζι όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν αμέτρητα γλυκίσματα και λιχουδιές, σνακ, κούπες καφέ, λεμονάδες και δύο μεγαλύτερες τούρτες η μία σε ροζ απόχρωση και η άλλη σε γαλάζια, μιας και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένουν.



Κάποιοι θα μπορούσαν να μεταφράσουν την επιλογή του χρώματος που διάλεξε η Nicky Hilton να φορέσει στο babyshower, ως αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει. Η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση που συνδύασε με ίδιο χρώμα γόβες. Γαλάζιο διάλεξε να φορέσει και η μέλλουσα γιαγιά Kathy, ενώ η Paris αρκέστηκε σε ένα ροζ φόρεμα που συνδύασε με ασορτί ζακέτα.

Τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, διέρρευσαν τον Ιούλιο του 2017. Έκτοτε δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο του 2017 δεν δίστασε να πει σε συνέντευξή της ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη της έχει λιγούρες και μάλιστα πολλές και περίεργες.

«Νιώθω λιγούρες όλη την ώρα και μάλιστα περίεργες λιγούρες. Όπως για παράδειγμα για μελιτζάνες με παρμεζάνα ή καυτές μεξικάνικες ταμάλες. Αυτές τις περίεργες λιγούρες δεν τις είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά τώρα τις έχω. Μάλιστα θέλω να τρώω ξερά βατόμουρα!»

H Nicky Hilton και ο σύζυγός της Rothschild James, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2014 κατά τη διάρκειας μιας εξόρμησής τους στη λίμνη Como, στην Ιταλία και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015 στο Λονδίνο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Καιρό είχαμε να τη δούμε! Η Nicky Hilton παρέα με την 3μηνών κόρη της πιο κομψή από ποτέ
Δεύτερο baby shower λίγες μέρες πριν γίνει μαμά! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved