Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Heidi Klum! Η κάμερα τις τσάκωσε για πρώτη φορά μαζί

Η Heidi Klum δεν δείχνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της στα social media.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Heidi Klum! Η κάμερα τις τσάκωσε για πρώτη φορά μαζί

Έτσι όταν οι φωτογράφοι δουν το διάσημο μοντέλο μαζί με τα παιδιά της, σπεύδουν να απαθανατίσουν έστω και μόνο πλάνο τους. Όπως έγινε και στα βραβεία των American Music Awards 2017 την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Παρά τα 31 χρόνια διαφοράς που έχουν, με τα μελιά μαλλιά τους και τα υπέροχα μάτια τους, οι δυο τους έδειχναν σαν δίδυμες!

heidi leni

Η 13χρονη Leni έχει πάρει όλη την υπέροχη ομορφιά και χάρη που έχει η μαμά της. «Μερικές φορές κοιτάζω την κόρη μου και σκέφτομαι, ότι μου μοιάζει πολύ», είχε πει η 44χρονη στους δημοσιογράφους το 2016 όταν τη ρώτησαν για την κόρη τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η κόρη της έχει πάθος για το σχεδιασμό ρούχων. «Έχω τη στιλίστρια μέσα στο σπίτι μου όλη την ώρα, με ρούχα και υφάσματα. Πολλές φορές θα έρθει και θα με δει κατά τη διάρκεια των fitting μου. Τώρα, έρχεται με τα δικά της φορέματα και θέλει να τα δοκιμάσω!».

Η Heidi Klum, υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της Leni, το 2004 από τη σχέση που είχε από τον πρώην σύντροφό της, Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore. To 2009 και όταν η μικρή ήταν 5 ετών, υιοθετήθηκε από τον σύζυγο της Heidi, Seal. Το ζευγάρι έχει ακόμη τρία παιδιά. Τoυς Henry 12 ετών, Johan 10 ετών και Lou 8 ετών.

Διαβάστε επίσης:
Heidi Klum: Με άψογο στυλ, σε βόλτα με τα παιδιά της
Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της με τα παιδιά της! (φωτό)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved