Ο 4χρονος γιος διάσημης τραγουδίστριας είναι ολόιδιος με τη μαμά του (photos)

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και ο γιος της Jessica Simpson είναι ολόιδιος με τη μαμά του.

Ο 4χρονος γιος διάσημης τραγουδίστριας είναι ολόιδιος με τη μαμά του (photos)

Η διάσημη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο της παιδιά, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Eric Johnson. Η 5χρονη κόρη της, Maxwell και ο 4χρονος γιος της, Ace είναι οι πρώτες προτεραιότητες της και φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο μαζί τους.

jessica simpson

Μάλιστα, αν κάνεις μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι οι φωτογραφίες των παιδιών της κυριαρχούν σε όλη τη σελίδα. Η 38χρονη σταρ είναι μια περήφανη χαζομαμά και δε σταματάει να ανεβάζει στα social media, τα κατορθώματα των παιδιών της, μικρές και αστείες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

jessica simpson gios3

Και κάνοντας την περιήγησή μας στο λογαριασμό της και χαζεύοντας τις φωτογραφίες των παιδιών της, παρατηρήσαμε, κάτι που κάνει μπαμ. Ο γιος της είναι ολόιδιος με εκείνη. Σα να βλέπεις την Jessica Simpson παιδάκι. Μάλιστα, μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ace είχε μακριά ξανθά μαλλιά κι έμοιαζε περισσότερο με τη διάσημη μαμά του.

jessica simpson paidia



Περιττό, δε, να πούμε ότι το νέο λουκ του πηγαίνει πολύ. Αν και οι followers της (που μετά τις τόσες φωτογραφίες τον νιώθουν δικό τους παιδί) διχάστηκαν με την αλλαγή. Σε άλλους άρεσε πολύ και άλλοι προτιμούσαν τον μικρό με τα μακριά του μαλλάκια. Όπως και αν έχει, πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο και πολύ γελαστό αγοράκι, που είναι ολόιδιο η μαμά του, Jessica Simpson

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved