Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι εμφανίσεις την τελευταία εβδομάδα και οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη (pics)

Οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη όλο και φουντώνουν!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι εμφανίσεις την τελευταία εβδομάδα και οι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο όμορφες κόρες, τη Νάγια και τη Μαίρη, που στην κυριολεξία είναι ολόκληρος ο κόσμος τους.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την επιθυμία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της, αποκτώντας ένα τρίτο παιδί. Μάλιστα πριν δύο χρόνια περίπου, πάλι κυκλοφορούσαν φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Τις τελευταίες μέρες αυτές οι φήμες έχουν επιστρέψει ξανά και μέρα με τη μέρα όλο και φουντώνουν, με τη Σταματίνα να μην έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει το νέο αυτό.

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε μιλήσει για την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί. Τότε είχε πει ότι στις αποβολές της αγχώθηκε, στενοχωρήθηκε και έκλαψε. Είχε επισκεφθεί διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχει κάποιο οργανικό πρόβλημα αλλά όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε, γέμισε με θετική ενέργεια, ηρέμησε και ήρθαν οι κόρες της.

Η Σταματίνα, δεν έχει κρύψει ποτέ το ότι θέλει να έχει μεγάλη οικογένεια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο Enjoy είχε πει: «Θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Εχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι.Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη. Αυτή είναι ή αλήθεια μου και δεν θέλω να περάσω μια ψεύτικη εικόνα».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σε event που η ίδια παρουσίασε. Φορούσε λευκό φόρεμα που κάλυπτε την κοιλίτσα της. Εμείς, ανατρέξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τις τελευταίες μέρες και παρατηρήσαμε ότι όντως η κοιλίτσα της είναι ελαφρώς φουσκωμένη κάτι όμως, που απαραίτητα δεν οφείλεται μόνο σε εγκυμοσύνη. Και στο παρελθόν όπως αναφέραμε υπήρχαν δημοσιεύματα και φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, ωστόσο η ίδια είχε διαψεύσει το νέο!



Τώρα αν είναι έγκυος ή όχι, θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ανακοινώσει η ίδια τα ευχάριστα νέα ή τουλάχιστον να τα διαψεύσει!

Διαβάστε επίσης:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νόμιζα πώς είχα δολοφονήσει το παιδί μου»
Έτσι φώναζε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η μεγάλη της κόρη! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved