Η Μαρίνα Γιώτη μας σύστησε τον νέο της ήρωα Ρεβιθοκοντούλη, από το ομώνυμο βιβλίο της (pics&vid)

Ο Ρεβιθοκοντούλης είναι γεγονός!

Η Μαρίνα Γιώτη μας σύστησε τον νέο της ήρωα Ρεβιθοκοντούλη, από το ομώνυμο βιβλίο της (pics&vid)

Το νέο της βιβλίο παρουσίασε η Μαρίνα Γιώτη, χθες Κυριακή (5/11) στο Sunny Sports Club στη Νέα Ερυθραία και πολλοί φίλοι της και συνεργάτες ήταν εκεί για να της ευχηθούν «Καλοτάξιδο».

Πραγματικά, ήταν ίσως από τα ομορφότερα πρωινά μας. Παρέα με την μικρή μου κόρη επισκεφθήκαμε και εμείς το Sunny Sports, γνωρίσαμε τη Μαρίνα Γιώτη και απολαύσαμε όλες εκείνες τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η ίδια με τους συνεργάτες της για όλους εμάς που την τιμήσαμε με την παρουσία μας.

marina gioti1

Ζεστός καφές, τρουφάκια, χυμοί και διάφορα κέικ μας περίμεναν για να μας γλυκάνουν και μια ομάδα εμψυχωτών περίμενε τα παιδιά για να παίξουν και να διασκεδάζουν.



Πριν αρχίσει η ομάδα της Μάρας Κελλίδη, της Αλεξάνδρας Αργύρη και του Γιώργου Περπινιά να διαδραματίζει την ιστορία του Ρεβιθοκοντούλη μπροστά στα μάτια των παιδιών, η σύμβουλος ψυχικής υγείας Σοφία Λίναρη, έμαθε στα παιδιά (αλλά και εμάς τους γονείς) πώς να νικάμε τους φόβους μας!



Αφού παίξαμε, διασκεδάσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, μάθαμε πως να νικάμε τους φόβους μας, ζητήσαμε από τη Μαρίνα Γιώτη να υπογράψει το δικό μας αγαπημένο βιβλίο, από τη σειρά «Παραμύθια αλλιώς», Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα.



Στο τέλος, μια υπέροχη έκπληξη περίμενε όλα τα παιδιά. Στην έξοδο υπήρχαν λαχταριστά μπισκότα με τον Φάνη τον Μπούφο.

23335875 1589258454451430 43302646 o

Ακόμη και για την ίδια τη συγγραφέα, αυτή η παρουσίαση ήταν ίσως από τις ωραιότερες που έχουν γίνει. Όπως η ίδια λίγο αργότερα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η σημερινή πρώτη παρουσίαση του "Ρεβιθοκοντούλη" ήταν τεράστια επιτυχία και ίσως μια από τις πιο όμορφες παρουσιάσεις μας μέχρι σήμερα. Η αγάπη μικρών και μεγάλων για τα "παραμύθια αλλιώς" και τον Φάνη είναι πραγματικά συγκλονιστική. Η αέρινη σύμβουλος ψυχικής υγείας Σοφία Λίναρη μας ταξίδεψε σε ένα παιχνίδι του μυαλού και μας έμαθε πως να νικάμε τους φόβους μας, ενώ η ομάδα της Μάρας Κελλίδη, της Αλεξάνδρας Αργύρη και του Γιώργου Περπινιά μας χάρισαν τραγούδι, χαρά και εικόνες: «Το αντίδοτο στον φόβο είναι η αγάπη και όταν αυτή μοιράζεται πολλαπλασίαζεται και όλο μεγαλώνει και τους φόβους μας τους διώχνει σαν τη σκόνη». Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την καταπληκτική ομάδα του Sunny sports club, τις εκδόσεις Διόπτρα, τα καταστήματα Public και όλους εσάς που ήσασταν κοντά μας στο ξεκίνημα και αυτού το όμορφου ταξιδιού. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!».



Διαβάστε επίσης:
Νέο βιβλίο από τη Μαρίνα Γιώτη: Ο Ρεβιθοκοντούλης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved