Συγκινητική στιγμή: Ηλικιωμένοι κρατούν για πρώτη φορά αγκαλιά τα εγγόνια τους (photos)

Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, για να βρούμε κάτι συναρπαστικό, κάτι που θα μας συγκινήσει, θα μας γυρίσει πίσω στο χρόνο, θα γεμίσει δάκρυα τα μάτια μας.

Συγκινητική στιγμή: Ηλικιωμένοι κρατούν για πρώτη φορά αγκαλιά τα εγγόνια τους (photos)

Οι ανθρώπινες στιγμές, οι αληθινές, οι αυθόρμητες, αυτές που ζήσαμε κι εμείς, που θα ζήσουν ή έζησαν τα παιδιά μας, είναι κι εκείνες, που πάντα μιλάνε στην καρδιά μας. Κάνοντας μία βόλτα στο Διαδίκτυο, μπορείς να «πέσεις» πάνω σε πολλές τέτοιες ανθρώπινες στιγμές.

Και πιστέψτε μας, δεν υπάρχει πιο συγκινητική στιγμή, από εκείνη, που βλέπεις το γεμάτο αγάπη βλέμμα ενός ηλικιωμένου, όταν πέφτει για πρώτη φορά, πάνω στο προσωπάκι του νεογέννητου εγγονιού. Στο boredpanda.com, έχουν ένα συγκινητικό φωτογραφικό αφιέρωμα, με παππούδες και γιαγιάδες, που κρατούν αγκαλιά για πρώτη φορά το εγγόνι τους, ακόμη και δισέγγονο.

pappoys me moro

Και αυτόν τον κόμπο στο λαιμό, που νιώθουμε βλέποντας τις τρυφερές αυτές φωτογραφίες, έρχεται να τον κάνει λυγμό, λίγο παρακάτω, η αποκάλυψη ότι στις περισσότερες φωτογραφίες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες ήταν βαριά άρρωστοι και λίγες μέρες μετά, «έφυγαν» από τη ζωή!

Εμείς κρατάμε το υπέροχο και γεμάτο αγάπη και στοργή βλέμμα των ηλικιωμένων και σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες, που μας συγκίνησαν.

Διαβάστε επίσης

Συγκινητικό: Γιαγιά με άνοια βρήκε το χαμόγελό της μέσα από τη φροντίδα μιας κούκλας (vid)

Η εγγονή έβαλε στο γάμο της το νυφικό της γιαγιά της - Η ιστορία που συγκίνησε το Διαδίκτυο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved