Μαμά έντυσε τη 2χρονη κόρη της «αγγελάκι» της Victoria's Secret προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο

Σφοδρή κριτική έχει δεχτεί η ηθοποιός Terri Kwan, 41 ετών από την Ταϊβάν, για την απόφασή της να ντύσει την κόρη της, με αφορμή το Halloween, με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες!

Μαμά έντυσε τη 2χρονη κόρη της «αγγελάκι» της Victoria's Secret προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο

Η ηθοποιός ανέβασε τις φωτογραφίες της 2χρονης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς και στο κινεζικό σάιτ κοινωνικής δικτύωσης Weibo, οι οποίες πολύ σύντομα αναπαράχθηκαν στα social media προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις. Και όχι άδικα.

aggelos 1

Η εικόνα ενός μωρού (πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών), που φοράει εσώρουχα, ζαρτιέρες και φτερά το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι απωθητική έως ενοχλητική. Την ίδια άποψη είχαν και πολλοί χρήστες των social media οι οποίοι μεταξύ άλλων χαρακτήρισαν τις φωτογραφίες, « ακατάλληλες, απαράδεκτες και άρρωστες».



Δεν έλλειψαν βέβαια και οι πιο ψύχραιμες φωνές που συνιστούσαν να επικρατήσει η λογική λέγοντυας ότι πρόκειται απλά για μια αμφίεση σε παιδικό πάρτι και τίποτα περισσότερο.



Η Terri Kwan, πάντως, υπερασπίστηκε την επιλογή της, λέγοντας ότι ντύνει την κόρη της με διάφορα κοστούμια από την ημέρα που γεννήθηκε. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο Instagram για να το διαπιστώσει: η μικρή έχει ντυθεί στο παρελθόν νοσοκόμα, γοργόνα, πριγκίπισσα, Χαβανέζα.



Σε αρκετές από αυτές έχει δίπλα της και τον μικρότερο αδελφό της, επίσης μεταμφιεσμένο.

Διαβάστε επίσης

Μαμά «έντυσε» την κόρη της με φρούτα και λαχανικά και το διαδίκτυο αποθέωσε το αποτέλεσμα
Νεογέννητο μωρό σε απίθανες πόζες με νεογέννητα κουταβάκια «ρίχνουν» το Διαδίκτυο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved