Robert Downey Jr.: Γνωρίστε την οικογένειά του και δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό του σπίτι

Ο Robert Downey Jr. φωτογραφίζεται με την οικογένειά του και μας δείχνει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό του σπίτι!

Robert Downey Jr.: Γνωρίστε την οικογένειά του και δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό του σπίτι

Το περιοδικό Architectural Digest στο τεύχος Δεκεμβρίου πρόκειται να δημοσιεύσει αποκλειστικές φωτογραφίες, τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του γνωστού ηθοποιού και συνέντευξή του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στη συνέντευξή του το σπίτι ανέλαβε να διακοσμήσει εξολοκλήρου η τωρινή σύζυγός του, Susan Downey και όπως λέει τα κατάφερε πάρα πολύ καλά δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σπίτι για τους ίδιους και τα δυο τους παιδιά, Exton 5 ετών και Avri 3 ετών.

robert3

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, πρόκειται για ένα σπίτι στην κυριολεξία, βγαλμένο μέσα από παραμύθι.

Το σπίτι τους, ένας πρώην παιδότοπος με τη μορφή ενός λειτουργικού ανεμόμυλου, διαθέτει άγρια χρώματα και σχέδια, γούνινα και αφράτα έπιπλα που φαίνεται να έχει βγει κατευθείαν από τη Χώρα των Θαυμάτων. Αυτό που τραβά τα βλέμματα όμως στον εξωτερικό χώρο, είναι η γιγάντια ακρίδα που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού.

«Θέλαμε να έχουμε ένα σπίτι που δεν θα το έχουμε δει πουθενά αλλού», λέει ο Downey Jr. στο περιοδικό Arcitectural Digest, «Δεν θέλαμε ένα σπίτι συνηθισμένο. Θέλαμε ένα σπίτι να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε. Και σίγουρα να μην το νιώθουμε βαρετό!».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του γνωστού ηθοποιού!

Δείτε επίσης:
Αυτό το σπίτι φημολογείται ότι αγόρασαν ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ! (εικόνες)
Εκθαμβωτικές αυλές διάσημων που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό (εικόνες)
Αυτή είναι η βίλα που προσπαθεί να πουλήσει η Celine Dion μετά το θάνατο του συζύγου της (φώτο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved