Μοναδικές φωτογραφίες μωρών τη στιγμή της γέννησής τους (pics)

Μητρότητα: Λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη σημασία αυτής της λέξης!

Μοναδικές φωτογραφίες μωρών τη στιγμή της γέννησής τους (pics)

Το πρώτο χαμόγελο στα χείλη μιας γυναίκας, έρχεται όταν βλέπει εκείνη τη ροζ γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης. Μαζί με την ταχυπαλμία και τις πολλαπλές ερωτήσεις που περνούν από το μυαλό της, ένα χαμόγελο είναι συνεχώς ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Αργότερα, το δεύτερο χαμόγελο και τα πρώτα δάκρυα χαράς έρχονται με τον ήχο της καρδούλας του μωρού μέσα στο σάκο. Εκείνο το «τακ τακ», που ακούς και κοιτάς στο μόνιτορ μια λευκή σκιά που ακόμη καλά καλά δεν είναι σχηματισμένη.

Μετά τα χαμόγελα είναι πολλά, καθώς κάθε επίσκεψη στο γυναικολόγο κρύβει και μια έκπληξη μέχρι το τέλος της κύησης.

fotografies toketou 11

Την ημέρα του τοκετού κάθε πόνος και κάθε δυσκολία ανταμείβονται με το μεγαλύτερο δώρο. Το παιδί σας. Αυτή τη στιγμή και όλα εκείνα τα συναισθήματα απαθανατίζει στον φωτογραφικό της φακό η Monet Nicole. Μια φωτογράφος, που ασχολείται μόνο με τη φωτογράφιση τοκετών.

fotografies toketou 21

Δείτε παρακάτω στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού και παρατηρήστε τις εκφράσεις των μωρών αλλά και των μαμάδων. Όσες είστε μαμάδες σίγουρα θα θυμηθείτε τη μέρα που φέρνατε στον κόσμο το παιδί σας, ενώ αν είστε μέλλουσα μαμά θα πάρετε μια γεύση από όλα εκείνα που πρόκειται να νιώσετε!

fotografies toketou 13

Δείτε επίσης:
Αξίζουν οι φωτογραφίες τοκετού τα χρήματα;
Είναι αυτές ο καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2016; Ομόφωνα,ναι
«Αυτή η κραυγή... Αυτή η τελευταία ανάσα»: Φωτογραφίες γυναικών λίγο πριν φέρουν στη ζωή το μωρό τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved