Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney ως Βασίλισσες; Δείτε τις ξεχωριστές φωτογραφίες

Μοναδικές φωτογραφίες με πριγκίπισσες και Βασίλισσες της Disney.

Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney ως Βασίλισσες; Δείτε τις ξεχωριστές φωτογραφίες

Όταν ο σχεδιαστής Nephi Garcia, ένωσε τις δυνάμεις του με τον φωτογράφο Tony Ross, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν το αποτέλεσμα των φωτογραφιών να είναι τόσο υπέροχο!

Απλά μαγικό, μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει, καθώς μπορεί να δει τη σχέση μαμάς και κόρης μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, που ομολογουμένως είχαν μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο.

«Είχαμε πολλές ιδέες στο μυαλό μας και πολλές πριγκίπισσες για να διαλέξουμε. Τότε το Nephi σχεδίασε κάποια φορέματα που αντιπροσώπευαν τη νεότητα, τη ζωντάνια και τη ζωή για την κόρη και κάποια πολύ πιο βασιλικά, κομψά και εντυπωσιακά φορέματα για τη μητέρα!». Το καλύτερο κομμάτι της φωτογράφησης αυτής όμως, όπως εξήγησε ο Ross, ήταν ότι «τα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν ως πριγκίπισσες ήταν φίλες και όλες οι μαμάδες είτε ήταν πραγματικές μαμάδες ή μητριές των νεαρών πριγκιπισσών, έτσι η φωτογράφηση ήταν κάτι περισσότερο από αυθεντική!».

Αρχικά το έργο δημιουργήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και για να γιορτάσουν τη σχέση μητέρων και θυγατέρων, όμως εξελίχθηκε σε ένα έργο για όλες τις οικογένειες, υπενθυμίζοντας σε όλους να αγαπάμε τους αγαπημένους μας και να βρίσκουμε τη μαγεία στη ζωή μας κάθε μέρα.

Οι πιο μικρές πριγκίπισσες της Disney που έχετε δει

Στις φωτογραφίες θα δείτε τις πριγκίπισσες της Disney σε νεαρή ηλικία (που υποδύονται τα νεαρά κορίτσια) και τις Βασίλισσες της Disney, πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες σε μεγαλύτερη ηλικία (που υποδύονται οι μαμάδες τους).

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Δείτε επίσης:
Αυτές οι δύο ξαδερφούλες δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις πριγκίπισσες της Disney! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved