Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας: Ιδέες για να βάψετε τα ξύλινα έπιπλα

Δώστε ζωή στα παλιά ξύλινα έπιπλα σας και βάλτε χρώμα στο σπίτι σας. Αλλάξτε με τον πιο οικονομικό τρόπο τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά και την ίδια τη διάθεσή σας. Εξάλλου, το χρώμα «ζωηρεύει» και την ψυχολογία μας!

Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας: Ιδέες για να βάψετε τα ξύλινα έπιπλα

Θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας έπιπλα με καινούργια, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα, οικονομικά. Επίσης, τα έπιπλα σας είναι καλά και ακριβά και δε σας πάει η καρδιά να τα πετάξετε. Αλλά θέλετε και μία αλλαγή. Σωστά; Υπάρχει, λοιπόν, η εύκολη λύση, που είναι το βάψιμο των ξύλινων επίπλων. Εύκολα και οικονομικά, μπορείτε να δώσετε ζωή στα παλιά σας έπιπλα, αλλά και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κομμάτια.

Μη φοβηθείτε να τα βάψετε με χρώμα: πράσινο, κόκκινο, μπλε, φούξια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα αλλάξει εντελώς το σπίτι σας. Ακόμη και ένα έπιπλο, όπως έναν μπουφέ, αν βάψετε, θα δώσει μία άλλη πινελιά στη διακόσμηση σας.

Πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα έπιπλα, βεβαιωθείτε αν είναι πράγματι ξύλινα και όχι από άλλο υλικό, όπως μελαμίνη. Τέτοιου είδους επιφάνειες δεν επιδέχονται με επεξεργασία με τους κλασικούς τρόπους. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μαγαζί με χρώματα, να σας κατευθύνουν οι ίδιοι.

Μπορείτε παρακάτω να πάρετε ιδέες για να βάψετε τα έπιπλα σας και να τα κάνετε καινούργια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved