Η περίοδος της εγκυμοσύνης μέσα από 10 σκίτσα που θα σας φτιάξουν τη μέρα

Κανείς δε μπορεί να διαφωνήσει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο γλυκιά περίοδος για μία γυναίκα. Αλλά έχει και πολλές - αντικειμενικές – δυσκολίες, που μόνο μία έγκυος γνωρίζει καλά.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης μέσα από 10 σκίτσα που θα σας φτιάξουν τη μέρα

Κατά την εγκυμοσύνη, οι ορμόνες «στήνουν» ξέφρενο πάρτι, η ψυχολογία κάνει… τραμπολίνο και τα συναισθήματα εναλλάσσονται σαν σκωτσέζικο ντους. Και δεν είναι μόνο αυτά, αλίμονο. Φουσκώνεις, πρήζεσαι, οι τρίχες σε πρόσωπο και σώμα μεγαλώνουν εκτός ελέγχου, δε μπορείς να βρεις θέση που να σε βολεύει για να κοιμηθείς.

Υπάρχουν και άλλες καθημερινές δυσκολίες, τις οποίες η σκιτσογράφος και μητέρα δύο παιδιών, Line Severinsen αποτύπωσε με τον καλύτερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τα σκίτσα της, που μόλις τα είδαμε μάς έφτιαξαν τη μέρα.

«Σκέφτηκα πώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην ένιωσαν το ίδιο με εμένα και άλλες γυναίκες, στην περίοδο της εγκυμοσύνης τους. Έτσι θέλησα μέσα από τα αστεία αυτά σκίτσα μου να στείλω το μήνυμα στις έγκυες γυναίκες ότι πάνω κάτω όλες έχουμε νιώσει έτσι και έχουμε δυσκολευτεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας και δεν χρειάζεται να νιώθουμε άσχημα, που μερικές φορές είμαστε υπερβολικές ή ενεργούμε λιγότερο από τέλεια» τονίζει η Severinsen.

Δείτε, λοιπόν, τα σκίτσα και πού ξέρετε, μπορεί κάποιο ή κάποια από αυτά να θυμίσουν εσάς. Και αν δείτε παρακάτω τον εαυτό σας, να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνες!

Πηγή: Popsugar

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved