Εκατοντάδες «Συν-Αγωνιστές» έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων ΕΛΕΠΑΠ, διοργάνωσαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

 

Εκατοντάδες «Συν-Αγωνιστές» έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Σε μία γιορτή χαράς χωρίς νικητές και ηττημένους, η ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με 1.200 δρομείς, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας. Μαζί με την ΕΛΕΠΑΠ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της επί πολλά χρόνια.
Οι συμμετέχοντες «Συναγωνίστηκαν» με μία ψυχή, σε έναν δρόμο αγάπης «1+1», περπατώντας ή τρέχοντας ζευγάρι με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό τους αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι οι δρομείς, συγχρόνισαν το βήμα τους, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, στη διαδρομή των 2 χλμ. κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Μαριάννα Μόσχου, η οποία ευχαρίστησε τους γονείς, τους θεραπευτές, το υπόλοιπο προσωπικό, τους δεκάδες εθελοντές και τους χορηγούς της ΕΛΕΠΑΠ για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη τους στο εκπαιδευτικό και θεραπευτικό έργο που επιτελεί. Στο χαιρετισμό της η κα Μόσχου τόνισε πως «η ΕΛΕΠΑΠ έχει ανάγκη, τώρα, περισσότερο από ποτέ, τη στήριξη και την αγάπη των πιστών φίλων της για να συνεχίσει το έργο, που ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια, για κάθε οικογένεια και παιδί σε κλίμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης».
Μαζί με τα παιδιά και τους φίλους της ΕΛΕΠΑΠ, στο Ζάππειο βρέθηκαν δεκάδες αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και της τηλεόρασης, ανάμεσά τους η Μαρία Νικόλτσιου, η Έμη Λιβανίου, η Έλενα Παπαβασιλείου, οι Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, Άννυ Πανταζή, Χαρά Καρυάμη, και Εύα Χριστοδούλου και οι πρώην παίκτες του Survivor Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη και Κωνσταντίνος Κοκκινάκης.

Τους δρομείς εμψύχωναν στα μικρόφωνα ο εκφωνητής του Μαραθωνίου της Αθήνας και δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος και η Μίλλη Τσουμάνη από την My Adventure ενώ στα deck ήταν η ραδιοφωνική παραγωγός του Best 92.6, Άννα-Μαρία Χαροκόπου.
Ο αγώνας τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής την οποία εκπροσώπησε η κυρία Κατερίνα Παλιού, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων.

Την εκδήλωση στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, η ασφαλιστική εταιρία AIG, η διαφημιστική εταιρία The Newtons Laboratory, το Golden Hall, η DreamTent, η GEON Περιβαλλοντική Ενεργειακή, η Access One-Three Hearts Super Bars, η Dynamic Team και η Chiquita.
Χορηγός επικοινωνίας ΑΝΤ1.

Υποστηρικτές επικοινωνίας «Η Καθημερινή», Real FM, Down Town.

Στο πλευρό των διοργανωτών, κατά τη διενέργεια του αγώνα, βρέθηκαν και οι εθελοντές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ).

Την επιμέλεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης είχε η εταιρία My Adventure υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Τζουμάκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved