Διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν κρυφά και δεν τους πήραμε χαμπάρι

Ποιος είπε ότι δε μπορείς να κρατήσεις μία προσωπική σου στιγμή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν είσαι διάσημος; Δεκατρία διάσημα ζευγάρια το αποδεικνύουν με περίτρανο τρόπο. Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν κρυφά και δεν τους πήραμε χαμπάρι

Ποιος είπε ότι δε μπορείς να κρατήσεις μία προσωπική σου στιγμή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν είσαι διάσημος. Δεκαπέντε διάσημα ζευγάρια το αποδεικνύουν με περίτρανο τρόπο. Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ο γάμος είναι μία σημαντική στιγμή για τον καθένα, την οποία μοιράζεσαι είτε με πολλούς φίλους και συγγενείς είτε μόνος με λίγους κι εκλεκτούς καλεσμένους. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση πολλών διάσημων ζευγαριών. Βέβαια, υπάρχουν και πολλά, που θέλησαν αυτή την προσωπική τους στιγμή, να την κρατήσουν μακριά από τα φλας και το φακό των παπαράτσι.

Και τα κατάφεραν. Παντρεύτηκαν και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά καιρό μετά. Κι έτσι, οι παπαράτσι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να καλύψουν το γεγονός, κι εμείς την ευκαιρία να δούμε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, με νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα ζευγάρια, που την έσκασαν σε όλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved