Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ο γιος τους Γιάννης μεγάλωσε πολύ και παίζει bowling (photos)

Στην Πρώτη δημοτικού πηγαίνει φέτος, ο μεγαλύτερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης. Και με κάθε ευκαιρία, μαζί με το μπαμπά του, μοιράζονται δραστηριότητες, καθαρά ανδρικής υπόθεσης.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ο γιος τους Γιάννης μεγάλωσε πολύ και παίζει bowling (photos)

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει στα σχόλια του ο παρουσιαστής, ο οποίος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του, στο Instagram. Η τελευταία που ανέβασε και συγκέντρωσε περισσότερα από 3.000 likes, ήταν του μεγαλύτερο γιου του, Γιάννη ο οποίος παίζει bowling. Μάλιστα, αν και 6 χρόνων, ο Γιάννης έχει και στυλ και με άνεση πετάει τη μπάλα.

giannis liagas



Ο Γιώργος Λιάγκας συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο «Αντρικά πράγματα… χα χα χα χα….». Κι έχουμε να πούμε, ότι ο Γιάννης έχει μεγαλώσει πολύ. Επίσης, το bowling πρέπει να είναι στις αγαπημένες του δραστηριότητες, αφού το καλοκαίρι και η Φαίη Σκορδά είχε ανεβάσει φωτογραφία των παιδιών τους, Γιάννη και Δημήτρη να παίζουν.

giannis



Το πρώην ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους τους και φροντίζουν να περνούν δημιουργικά το χρόνο μαζί τους, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Και τις περισσότερες φορές, ανεβάζουν στα social media, στιγμές από αυτές. Κυρίως, ο Γιώργος Λιάγκας.

Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές

Διάβασε επίσης

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι τους

Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας: Η φωτογραφία στο σκάφος και το σχόλιο του μπαμπά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved