Η κούκλα κόρη του γνωστού τραγουδιστή: 15 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την απίθανη σχέση τους

Μόλις χθες μάθαμε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και σήμερα σας παρουσιάζουμε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα με την κούκλα κόρη του!

Η κούκλα κόρη του γνωστού τραγουδιστή: 15 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την απίθανη σχέση τους

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μάτια μόνο για την αξιολάτρευτη κόρη του! Η σχέση τους είναι υπέροχη και η μικρούλα όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες λατρεύει και εκείνη πάρα πολύ τον μπαμπά της.

Για χάρη της άλλωστε έγραψε και το τραγούδι «Growing Up (το τραγούδι της Sloane)». Ο ίδιος προσπαθεί να αφιερώνει όλο το χρόνο που του απομένει στην πολυαγαπημένη του Sloane Ava Simone.



Η 2 ετών κόρη του γεννήθηκε πρόωρα στον 7 μήνα της κύησης και τα νέα τότε (2015) είχε ανακοινώσει η σύζυγος του γνωστού ράπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Αποκτήσαμε ένα όμορφο κοριτσάκι στις 29 Μαΐου. Παντρευτήκαμε στις 27 Ιουνίου! Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή που δείξατε, αυτή η χρονιά είναι υπέροχη μέχρι στιγμής. Σας αγαπάμε!».



Ο Macklemore, που στο παρελθόν πάλευε με να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και ναρκωτικών, μίλησε το 2014, για την προσπάθειά του αυτή. Τότε μάλιστα, έμαθε και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του. «Μακάρι να ήμουν σε καλύτερη φάση όταν έμαθα τα νέα. Αλλά θυμάμαι ακόμη εκείνη τη βραδιά. Προσευχόμουν στο πάτωμα στις 2 το βράδυ καθώς η Tricia πήγε στο μπάνιο για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης. Ήμουν φοβισμένος. Τόσο πολύ που άρχισα να δουλεύω πάνω στη νέα μου, μουσική. Φοβισμένος να προσπαθήσω για κάτι ξανά και να αποτύχω. Φοβισμένος για τον άνθρωπο που έβλεπα στον καθρέφτη και δεν ήμουν περήφανος για αυτόν. Κάποιον που δεν συμπαθούσα. Κάποιον που δεν ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Πάντα έφτιαχνα μια εικόνα στο μυαλό μου για το πώς θα ήμουν ως πατέρας. Και αυτό που ήμουν ως υποθετικός μπαμπάς, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που φανταζόμουν και τότε η Tricia βγήκε από το μπάνιο. Ήξερα. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω!».

Απεξαρτημένος πια από τις ουσίες, ο Macklemore απολαμβάνει το ρόλο μπαμπά και έχει γίνει ένας πατέρας πρότυπο για την κόρη του. Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν το πόσο υπέροχος μπαμπάς είναι ο γνωστός τραγουδιστής και το πόσο όμορφη κόρη έχει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved